Scuze pentru site

Din cauza unor probleme tehnice, de pe site-ul ZIUA de Cluj au lipsit textele din ziar. Situaţia a fost remediată în urmă cu aproximativ 15 minute (pe la ora 10:15).
În numele redacţiei, îmi cer scuze tuturor celor peste 1.600 de vizitatori care au încercat să citească ZIUA de Cluj online în această dimineaţă.

7 thoughts on “Scuze pentru site”

 1. da, shi eu sunt printre cei 1.600 shi printre cei 1.600 sunt shi cei aproximativ 200 de verishori care-au incercat azi dimineatza sa acceseze site-ul!

  da’ nu-i nmk, bine k mere! sanatosi sa fim, ca vine boala singura!

 2. după cum am zis: ţi-ai făcut blog corporatist, în care nu scrie Vasile Racoviţan persoana fizică (eventual ziaristul), ci VR angajatul de la Ziua de Cluj.

 3. prodane, macar vasi are ce sa apere, ziarul lui fiind unul respectat, citit si care conteaza in cluj. La tine ce sa aperi? tevile de pe tavan de la canalizarea din ultima editie? hahahahahaha

 4. @george:
  (am scris un comentariu dur, dar l-am şters pe motivul că, probabil, nu te duce mintea să scrii ceva mai inteligent): nu iau în considerare niciun fel de acuză adresată mie, privind ziarul unde lucrez. eu sunt responsabil pentru materialele care-mi apar sub semnătură, şi nu pentru ziarul unde sunt publicate. desigur, sunt unele nuanţe care-ţi scapă. nu e de mirare. fiecare cu ce se pricepe: unii la ziar, alţii la stînă.
  hahhahhaaa.
  .

Comments are closed.