Liga a II-a

Trist, dar adevărat. “U” va juca, aproape sigur, în Liga a II-a în sezonul 2008-2009. Meciul de azi, de la Reghin, trebuia câştigat. Şi putea fi câştigat, dacă jucătorii trimişi pe teren de Meszaros ar fi fost puţin mai atenţi. Dacă la pauză scorul era Gloria Bistriţa – “U” 0-2, nimeni nu avea ce să comenteze. Dar scorul de pe tabelă, la final, atunci când contează, a arătat altceva: Gloria Bistriţa – “U” 2-0. Un scor fatal pentru “alb-negri”. Care, în ultimele 45 de minute ale meciului de ieri, au arătat mai rău decât o trupă din Liga a II-a.

4 thoughts on “Liga a II-a”

  1. Ce mai conteaza un “i” cand suntem in liga a doua? Se pare ca acolo ne e locul, din moment ce nu reusim sa batem nici uta, nici mioveni. Pacat de clientii de lux care ii avem pentru a ii umili. Asta e. Inca un an mergem pe stadion de la 11 dupa care sper ca revenim in prima liga, cu un investitor serios, si ramanem acolo!
    HAIDE U

  2. Cum e posibil ca bloc notes sa dea pe lnga minge din 2 metri? E complet iesit din forma. Cine l-am adus la U? De ce provoaca atatea scandaluri? Trebuie exilat pebanca de rezerve sau reziliat contractul. Goga ieri a fost inexistent! A fost un cosmar a doua repriza si numai o minune mai poate salva pe U. Cu avantaj la pauza U castiga ieri, daca stia sa fie pragmatica. Nu a fost. Si a platit. Scump. U e cu un picior in B. O regula nescrisa in fotbal spune ca o echipa e mare daca castiga cand joaca prost. Uite asa a facut ieri CFR. Pragmatica, a luat 3 puncte f mari.
    Asta e diferenta.

    Tibi

Comments are closed.