Dublu “U”-Dinamo

Întâi, la 16.00, pe stadionul “Ion Moina”. Sau pe Kanal D, în cazul meu. Un meci care – spun mulţi – e încă o “ultimă şansă” (oare a câta) pentru Universitatea de a reintra în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Din nefericire, nu le împărtăşesc opinia. Dinamo nu îşi permite să piardă la Cluj şi nu va pierde. Mai mult, va învinge. Dacă Mioveniul a ştiut să “ne facă” de un egal pe “Ion Moina”, pentru Dinamo va fi floare la ureche să “rezolve” 3 puncte.
La 19.00, Episodul II. La baschet. Dinamo-“U”. La Bucureşti. Sau Telesport. Un meci pe care trupa lui Tab Baldwin îl poate aborda destul de relaxată după succesul cu Sibiul. Practic, ultima confruntare “tare” a sezonului regulat. Mă aştept la un succes al lui “U”, care să dovedească faptul că echipa e pe un drum bun, care – cred eu – se va încheia doar după meciul 7 al finalei.

One thought on “Dublu “U”-Dinamo”

  1. Nu sunt la fel de sigur ca tine ca Dinamo va culege cele trei puncte. Daca a demonstrat “U” ceva in acest sezon a fost faptul ca a stiut sa se motiveze in meciurile cu “granzii campionatului”. In meciul tur cu Rapid nu am jucat deloc rau, autogolul lui Cordos facand ca victoria sa fie de partea giuletenilor. Pe Steaua am reusit sa o invingem pe teren propriu iar in Giulesti am facut cel mai bun meci al sezonului prin determinarea si atitudinea demonstrata de jucatori. Chiar daca nici eu nu mai cred foarte tare in sansele de a indeplini obiectivul, cred cu tarie ca maine “U” va face un meci bun. Sunt foarte multi jucatori care se motiveaza exemplar cand intalnim o echipa puternica. Poate au ceva de demonstrat sau pur si simplu doresc sa fie remarcati. Legat de meciul de baschet, dupa minunata victorie in fata celor de la Sibiu visez doar la finala. Si, de ce nu, la cucerirea titlului dupa atatia ani de asteptare.

Comments are closed.