Perisic, la CS Otopeni!

Am mai scris, nu de mult, despre exclusivităţile din presa clujeană. Şi despre cum colegii de la CityNews folosesc în exces ştampila “EXCLUSIV”. E problema lor, până în momentul în care devine a cititorilor. Iar ieri s-a întâmplat ca o “exclusivitate” a lor să fie, de fapt, un mare fâs. Ca să nu zic abureală. Sau intoxicare. Dovadă şi reacţia reprezentanţilor echipei de baschet feminin, postată pe CityNews azi.

Cică Simona Muşat va fi dată afară de la echipa feminină “U” Trustul CRE şi că în locul ei va fi adus Miodrag Perisic, fostul antrenor al băieţilor de la U-Mobitelco (sorry, nu dau link). Exclusiv pe CityNews. Colegii de acolo chiar se laudă că ştiu şi care ar fi motivul “afacerii”: relaţia dintre Perisic şi Raimonda Boian, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. “Mutarea s-a făcut, spun sursele noastre, la presiunea Raimondei Boian”, scrie CityNews. O aberaţie mai mare nu am citit de mult.

În fine… trecând peste informaţiile fără bază reală, să revenim la cele cu adevărat serioase. Evident, în ZIUA de Cluj. Da, ştiu că laud din nou ziarul la care lucrez. Dar ce să fac, dacă suntem – din nou – mai bine informaţi şi dacă le oferim cititorilor noştri ceva credibil?

Adevărata exclusivitate pe subiectul “Perisic” e pe pagina 1 din ZIUA de Cluj: va antrena pe CS Otopeni în sezonul viitor. Vorbesc despre asta atât managerul echipei, Virgil Căpuşan, cât şi Miodrag Perisic. Ah… să nu uit: motivul “afacerii” e acela că Perisic a dovedit că e un antrenor valoros în cei trei ani petrecuţi la U-Mobitelco.

6 thoughts on “Perisic, la CS Otopeni!”

  1. ar trebui inventat postul de PR executive pentru Ziua de Cluj, pe care să-l ocupi tu fără concurs 😛
    trecând peste informaţiile fără bază reală, să revenim la cele cu adevărat serioase. Evident, în ZIUA de Cluj.
    pfuai ce m-ai dat gata!:))

  2. foarte multe publicatii se arunca cu capul inainte cand prind din zbor niste informatii “in exclusivitate”. din pacate pentru ei, pentru ca aceste publicatii nu verifica neaparat informatia si din alte surse (din dorinta de a fi primii – mai ales pe online), cad in capcana zvonisticii, intoxicarilor si altor manevre de gen ale unor oameni nu tocmai de buna credinta….de aceea ajung sa plateasca “exclusivitatile” pe puncte de credibilitate!

  3. da, deci eu nu mai pot dormi noaptea din cauza informaţiilor mai bune pe care le are ziua de cluj. evident.
    hăhăhăhă.

  4. multe greseli in media se intampla si din cauza lipsei de transparenta a cluburilor, institutiilor si persoanelor publice si a parti pris-urilor de care dau dovada.

Comments are closed.