Ce legătură e între EVZ şi CityNews?

Am citit ieri, pe CityNews, reacţia lui Ilie Botoş, după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat România în urma unui proces deschis de fostul colonel SIPA Floricel Vitan. Scrisă de… cineva. Nu ştiu cine, că nu e semnat.
M-a surprins un singur lucru: ultimul paragraf. “Ilie Botoş a declarat pentru EVZ…”.
Peste vreo 20 de minute, am recitit articolul. Semnătură tot nu avea, în schimb a apărut o “mică” modificare. Şi anume, a dispărut acel “pentru EVZ”
Ce să mai înţelegem din povestea asta? Că, la Cluj, EVZ şi CityNews sunt totuna? Nu cred. Sau că persoana care scrie de la Cluj pentru EVZ scrie şi la CityNews? Fum fără foc nu iese…

Pentru conformitate, mai jos puteţi admira cele două variante ale aceluiaşi articol

Varianta 1, “pentru EVZ” (click pe imagine pentru full size)

Varianta 2, fără “pentru EVZ” (click pe imagine pentru full size)

6 thoughts on “Ce legătură e între EVZ şi CityNews?”

  1. Am incetat de mult sa mai citesc articole fara autor. Ziarele (fie ele si online) fara redactori ar trebui sa dea de gandit celor care le ridica tirajul. Un articol ar trebui sa fie parerea cuiva. E cam plina tara de “anonime” acre sau picante. Distanta dintre mijloace de comunicare in masa si mijloace de diversiune in masa e demult inperceptibila. in sensul ca uneori exista, alteori nu. chiar si in cadrul aceluiasi EVZ (de exemplu).

  2. Acel articol a aparut pe evz online parca si probabil ca l-au preluat de acolo. oricum este un articol de interes pe care putini l-au aprofundat in media clujeana.

Comments are closed.