“U” se vinde. Cui?

Consiliul Local nu va mai fi acţionar majoritar la “U”. Pesemne s-a săturat să tot pompeze bani în ceva care nu produce mai nimic. Sau – şi dacă produce – o cam face degeaba. Mă refer aici la Goga şi Cordoş. CityNews zice că pentru primul există o ofertă de 1,5 milioane de euro, în vreme ce Foaia Transilvană scrie azi că şi pentru Cordoş a existat una de 1 milion de euro. În total, 2,5 milioane de euro. Refuzaţi. Cam cât va lua CL pe pachetul pe care îl deţine la club. Mare afacere fac şi aleşii noştri cu vânzarea asta. Sau aşa cred ei.
Având în faţa ochilor “modelul” construirii unui nou stadion, aplicat cu mare succes în ultimii 4 ani, sunt convins că acesta se va repeta şi în cazul vânzării clubului. Mai nimeni nu vrea să ia acţiunile de la CL. Iar cei care vor – scrie tot Foaia Transilvană azi – se milogesc de CL să le dea niscaiva bănuţi pentru a începe un proiect imobiliar în Cluj.
Şi tot în Foaia Transilvană, Ovidiu Blag relansează o idee pe care am avansat-o eu acum ceva vreme. Şi anume, cea legată de posibilitatea ca un anume domn Arpi să cumpere “U”. Nu cred că va fi aşa, deşi – cum am mai zis-o şi în trecut – poate ar fi cea mai bună soluţie. Cu siguranţă, mai bună decât cea de acum!