Mitrea+Dâncu?

La PSD, şi la Bucureşti, şi la Cluj e la fel. Candidatul pentru Primărie nu e stabilit. Sau dacă e stabilit, nu e făcut public.
Dan Andronic scrie pe blogul său că PSD îşi va schimba, în ultimul moment, opţiunea în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Bucureştiului. Nu va fi Marian Vanghelie, dar nici Sorin Oprescu. Atunci cine? Prigoană, Năstase, Iliescu? Nici unul dintre ei.
Eu pariez pe Miron Mitrea.
La Cluj, se vorbeşte, deocamdată, doar de Vasile Dâncu. Cred că e singura soluţie mai de doamne-ajută, chit că şansele sunt aproape de zero.

UPDATE: Până se decid PSD-iştii, Emil Boc s-a înscris oficial în cursă. Anunţul a fost făcut de puţin timp, pe un şantier.

UPDATE 2 (7.04.2008): Cotidianul scrie că bătălia pentru Primăria Bucureştiului se va da între Mitrea şi Blaga.

14 thoughts on “Mitrea+Dâncu?”

 1. Hmmm, aici cred ca m-am prins. Deci eu ma gandeam cum de seamana izbitor declaratiile alea 2.
  Ca mie asa imi parea ca prosportu a luat din ziua si si-au facut si ei articol. Ptr ca era putin probabil ca Alpar sa declare exact aceleasi lucruri. Dar explicatia cred ca e: a spus aceste lucruri la conferinta de presa, atunci se intelege 😛 si io-s prost si paranoic. In rest imi parea a plagiat, cam atat 😛 parere inofensiva de cititor de presa

 2. declaratiile lui meszaros nu au fost din conferinta de presa, ci de la finalul antrenamentului de ieri. la care prosport n-a asistat…probabil ca le-au luat de pe ceva agentie de presa.

 3. No in fine 😀
  PS: Oare chiar o zis Meszi: “Nu trebuie sa NU impiedicam? ” :)))) O fi el maghiar, da nu cred ca in asa hal 😛

 4. PUN aici un post recent STERS cu BRUTALITATE de pe blogul lui Rares Bogdan de putin timp

  “De exemplu, de la Clujeanul (saptamanalul cu cel mai mare tiraj din Cluj) in ultimele luni au plecat Ionel Lespuc, Patrice Podina, Cosmin Lucaci, Dana Stoica, Dana Depta, Ciprian Iancu sau Cosmin Oanta. Nu a scris aproape nimeni nimic, si nici nu s-a comentat.”

  FALS

  1. s-a comentat de plecaru si inca pe larg. Primul a fost Andy Daiszler, pe blogul lui. Unde am raspuns si eu provocarii si am postat o lista cu schimbari. Nu as fi dat lista daca andy nu ar fi deschis discutia. Asa ca toate plecarile din presa au fost demult inventariate pe blogul lui Andy Daiszler.
  Trebuie DOAR sa cauti iar dupa aceea, ARGUMENTAT,sa opinezi. Ai facut invers.

  Iata si alte plecari / veniri / initiative/ miscari media:

  Calina Berceanu de la “Gandul” la Realitatea
  Alin Golban de la “ZIUA de Cluj” la Realitatea
  Cosmin Parv de la “Monitorul” la Realitatea
  Claudiu Padurean a infiintat “Transilvania Weekly”
  George Jiglau a devenit redactor sef la Informatia iar S.G. Marghitas redactor sef adjunct
  Marius Avram – sgr la Foaia Transilvana

 5. Poate sunt o bruta, de aceea folosesc brutalitatea in gesturi si exprimari, nu Domnule Tiberiu Farcas?
  Cat despre comentariile despre plecari si veniri, cred in continuare ca atunci cand cineva a plecat de la ZIUA de Cluj foarte multi s-au grabit sa comenteze rautacios acest lucru. Dar asta e, ne-am obisnuit cu si asta. Nu ne poate iubi chiar toata lumea.Cat despre comentariile de pe blogul meu, nu-ti convine ceva, nu mai intra! Am destula audienta si cu tine si fara tine.

 6. Rares, nu trebuia sa elimini aceasta postare daca este libertate de exprimare pe blogul tau.
  In rest, cred ca iarasi ai reactionat prea nervos si nu e bine.

 7. Rares, nu mai trai cu impresia ca toata lumea are ceva cu ZdC. In sensul ca nu te mai da peste cap sa aperi un pavilion pe care nu-l ataca nimeni concret. E cel mai bun de pe piata clujeana, de acord, dar asta nu e meritul redactiei cat al competitiei quasi-inexistente. Mult noroc si de acum inainte, dar renunta la complexul victimei, fiindca iti vei pierde cititorii. Desi cu ei sau fara ei, probabil ai tot atata audienta.

 8. Mersi ca ai repus postul meu la tine pe blog, Rares. Un gest normal care nu trebuia sa duca la schimbul de replici pe care l-am avut.
  In rest, succes cu noul Ziua de Cluj.

Comments are closed.