Fotbal şi fotbal

După Liverpool-Arsenal stau şi mă întreb dacă mai are rost să mă duc, vreodată, la meciuri în România. Sau să mă uit la ele. Care ar fi motivaţia?
Aseară am văzut o atmosferă fabuloasă, două echipe excelente, jucători de clasă, faze spectaculoase, goluri, răsturnări de situaţie, ambiţie, determinare. Iar la final, respect reciproc. Strângeri de mână, încurajări. Seamănă cu ceva din fotbalul românesc? Niciodată!


sursa foto: www.uefa.com

One thought on “Fotbal şi fotbal”

  1. Minunat meci. Absolut minunat. M-a socat cum la finalil partidei cele doua echipe isi dadeau mana si zambeau parca felicitandu-se pentru spectacolul dat si nu pentru victorie. Galeria lui Arsenal i-a aplaudat pe cei de la Liverpool si invers. Fair-play deosebit si un meci de povestit nepotilor. La fel ca celebra finala in care Milan a condus pe Liverpool, sau sferturile de acum catva ani cand Real Madrid si Mancheter UTD au oferit tuturor o gala fotbalistica. O data pe an, poate chiar de doua ori avem parte de asemenea meciuri care te lasa pur si simplu cu gura cascata. Cum sa nu iubesti fotbalul dupa un asemnea meci? Diferenta majora intre ce am vazut aseara si ce vad la noi o constituie atitudinea. Daca la noi se joaca pentru bani si pentru ura fata de adversar, la ei se joaca pentru spectacol, pentru sport, pentru fair-play si suporteri. Minunat meci!

Comments are closed.