Mihnea se întoarce la Cluj

Am citit – cu mare surprindere, recunosc -că Mihnea Măruţă, actualul redactor-şef de la Cotidianul, va reveni la Cluj. Potrivit directorului editorial de la Cotidianul, Doru Buşcu, citat de Mediafax, Mihnea pleacă din cauza neadaptării. “E regretat de toată lumea”, mai spune Buşcu.
Neadaptarea cui? Asta nu am înţeles. Via Iulian Comanescu: Mihnea nu doreşte să îşi crească fetiţele în Bucureşti. Nici nu mă mir.

Partea cu regretul o înţeleg perfect. Şi acum îmi aduc aminte cu mare plăcere de perioada în care am lucrat, sub comanda lui, la adevăratul Ziarul Clujeanului.

Ce va face Mihnea – profesional vorbind – o dată revenit la Cluj?

5 thoughts on “Mihnea se întoarce la Cluj”

 1. Foarte bine..Mihnea Maruta a demonstrat ce avea de demonstrat in functia pe care a avut-o la coty-central..Mai mult de atat nici ca se putea..probabil se va implica intr-o alta activitate, conexa presei..sa aiba mai mult timp de familie..
  Bv Ticule! Bine ai revenit..
  no offense pt cei de la ziua de cj..dar nu cred ca se va duce acolo..sau in alta parte pt moment..

 2. nu vrea sa isi creasca … in bucuresti…
  sunteti penibili cu figurile astea de aredeleni, mereu contra bucurestenilor.
  dupa 7 ani la cluj, stau acum bine mersi in bucuresti si e totul ok, nu sunt oamenii asa cum ziceati voi… se castiga bine aici, se dezvolta orasul… bucurestiul nu e tinut de cluj si nici macar de ardeal… e chiar invers…toti ati vrea sa veniti aici dar nu puteti… asta e… mai invatati…

 3. @bizu
  Nici eu nu cred că Mihnea va veni la ZIUA de Cluj. Şi nici la un alt ziar din Cluj. Deocamdată, cel puţin.

  @radoi
  Nu e vorba de fiţe. E adevărat faptul că în Bucureşti se câştigă mai bine, că oraşul se dezvoltă. Dar şi Clujul se dezvoltă. Şi în Cluj, se câştigă mulţumitor. Totuşi, a-ţi creşte copiii în Bucureşti, atunci când ai alternativa unui oraş mult mai liniştit, mult mai relaxat, nu e deloc o ofensă adusă Bucueştiului. E, din punctul meu de vedere, o dovadă de normalitate. În primul rând pentru copii.

 4. f bine ca vine inapoi. Un ziarist f bun, un om dificil, dar valoros si cu o experienta foarte mare.

Comments are closed.