8 thoughts on “Acelaşi Mihnea”

 1. Interviu bun.
  Ma bucur ca Mihnea, cu intransigenta lui dar si cu o anumita rigiditate, s-a intors la Cluj. Are loc la orice ziar.
  De asemenea, e f bine si pt APPC, pentru ca Mihnea este fondator si primul presedinte al ei. Contributia lui din anuarul care acum se naste si care va fi de exceptie este super.
  In rest, eu ca jurnalist de rand,simplu palmas, ii urez bafta. Pararea mea execrabila despre Bucuresti si sud mi se intareste prin revenirea unui om responsabil fata de destinul copiilor sai. A pus mai presus intereselor sale pe cele ale copiilor sai. Gest superb.

 2. Moldovenii sunt prosti, sudul suge, japonezii sunt destepti, americanii sunt grasi. Ma bucur sa vad lipsa de stereotipuri si deosebita obiectivitate la ziaristi ca Tibi.

 3. razvan antonescu
  am dreptul sa imi placa sau nu sudul. Nu imi place dar nu am spus ca trebui sters de pe suprafata pamantului sau asa ceva, doamne fereste. Am si amici acolo dar in general
  nu imi plac Miticii.

  Treaba ta daca tie iti plac.

 4. Generalizarile sunt avortonii ignorantei. Ar fi trebuit sa stii asta. Nu-i asa ca negrii au miros?
  Si ca toate unguroaicele sunt curve? Si ca romancele is cele mai frumoase din lume? 🙂

 5. bati campii cu gratie. ca in majoritatea postarilor. Si exagerezi si duci discutia in alta parte decat este ea. Nu iti voi mai raspune niciodat pt ca este clar. Esti incapabil sa duci o simpla descutia in contradictoriu ce sa mai spun de o polemica.
  poti sa postezi orice nu iti voi mai raspunde.

  hai papapapapa razvan antonescu – asta ca sa fim in ton cu cei pe care ii aperi, dragii tau mitici

  MESAJ EDITAT

Comments are closed.