Ce se întâmplă la ProSport?

Cristian Cucolaş a demisionat acum o săptămână.
Sursele mele rele spun că demisia se leagă de un episod petrecut la o conferinţă de presă a clubului CFR.
Potrivit martorilor, Cucolaş a fost certat de preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care i-a reproşat că a scris despre faptul că unii suporteri au cerut demisia lui Andone, în timpul unui antrenament al echipei. Jurnalistul s-a apărat, afirmând că nu el a scris acel material. Aceleaşi surse spun că, ajuns la redacţie, Cucolaş şi-a scris demisia, iar câteva ore mai târziu i-a anunţat pe unii apropiaţi ai clubului CFR despre decizia sa, motivând că textul i-a fost modificat în redacţia din Bucureşti.
Alte surse spun că ziaristul s-a răzgândit şi că va continua colaborarea cu ProSport.
UPDATE: Un prieten bun – în vorbele căruia chiar am încredere – mi-a “şoptit” că 24 aprilie va fi ultima zi în care Cristian Cucolaş va mai lucra la ProSport.

Un alt zvon vorbeşte despre faptul că redactorul-şef al ediţiei de Transilvania, Călin Todorescu, e pe punctul de a pleca. El s-a referit într-o emisiune la NCN la cei din redacţia de la Bucureşti a ProSport, despre care a spus că “nu înţeleg ce se întâmplă la Cluj”.
Sursele mele spun că situaţia s-a liniştit – cel puţin pentru moment – în redacţia ProSport, după intervenţia în forţă a redactorului-şef Dan Filoti.