Nesimţiţi

Cătălin Cârnu (Antena 1), Andrei Vochin (GSP şi Antena 1), Alexandru Brădescu (ProSport) şi Radu Oprişan (GSP). Patru personaje sinistre, care nu au în cap nimic altceva decât fotbalul bucureştean şi obedienţa faţă de Steaua. M-am lămurit de asta aseară, în timpul transmisiei TV a meciului Steaua -“U”, dar şi azi, citind cronicile din ziarele de sport.
Cum poţi să te dai mare şi tare comentator, la un post care a câştigat drepturile de transmisie a Ligii I pe trei ani, şi să nu ai habar de jucătorii care sunt pe teren? Bilica, Edvan sau Astorga sunt totuna pentru “fabuloşii” Cârnu şi Vochin. Mai citiţi! Şi învăţaţi o dată pentru totdeauna că la TV se uită şi alţi oameni decât cei pentru care Gigi Becali e Dumnezeu. Rapidişti, dinamovişti, craioveni, timişoreni şi – mai ales când joacă “U” – clujeni. Nu mai ridicaţi în slăvi echipa Stelei de fiecare dată când iese din propriul teren (adică o dată la 15 minute, pe contraatac), afirmând că “face spectacol”?
Să nu uit de “magnificul” Brădescu. De când e “U” Cluj “ruda săracă a CFR-ului”, deşteptule?
Iar la final Oprişan… “speranţele CFR-U Clujului”?. Tu citeşti vreodată ce idioţenii scrii?
Nu vă e ruşine, nesimţiţilor?
Şi ca să nu fiu doar rău, ci să şi laud când merită cineva acest lucru: remarca lui Cătălin Tolontan din GSP de azi – Steaua-“U” nu a fost blat – merită toţi banii!
“U” nu a jucat pentru 150.000 de euro, cum a visat administratorul site-ului stelisti.ro. Nu a jucat pentru CFR. A jucat doar pentru salvarea de la retrogradare. Dar de unde să ştie idioţii care visează zi şi noapte cum vine Gigi şi le mai întinde câte un pumn de hârtii verzi sau cum le şopteşte câte o aşa-zisă ştire?
Pentru ei, Liga I începe şi termină pe centura Bucureştiului.

7 thoughts on “Nesimţiţi”

 1. Ai dreptate a fost un comentariu absolut penibil. arstorga a fost bilica o repriza intreaga. in plus si transmisia a fost infercta . nu au aratat deloc galeria clujenilor numai pe cei de la steaua. nu au observat nici faptul ca o mare parte din suporterii clujeni au venit abia la pauza. infecti , infecti, infecti. antena 1 e de kk.

 2. Ai mare dreptate Vasile. O transmisie de cacat, asa cum e tot trustul lui Voiculescu. Nici macar o reluare la fazele mai putin clare ale Universitatii. Penibil e putin spus. Deja ma ingrozesc cand ma gandesc ca astfel de pupincuristi analfabeti ne vor comenta meciurile timp de 3 ani de zile! Steaua face spectacol de vreo 9 etape…atata ca e un spectacol de prost gust, care nu are nici o legatura cu jucatorii si antrenorul ei, ci, mai degraba, cu ciobanul parvenit binecuvantat de Dumnenezeu! Dumnezeii ma-sii!

 3. Ai perfecta dreptate. Din pacate nimeni nu va lua atitudine iar, la urmatorul meci al stelei va fi exact la fel. Nu conteaza ca e Kanal D, National, Antena 1 sau alte televiziuni. Pentru ei echipele mici nu conteaza cu atat mai putin cele care vor retrograda anul acesta.

 4. O multime de oameni isi castiga pita stand dupa declaratii la usa lui Becali, un fel de clientes moderni.
  De ce-ar avea interesul sa arate fotbalul jucat cu placere pe unde nu curge Dambovita?

 5. de acord, se mai exagereaza, dar cu pozitia ta de acum, vasile, faci exact ce infierezi la ei… devii subiectiv fata de U.
  e ok sa le remarci greselile dar abtine-te de la comentarii partinitoare sau acuzatoare fata de toti stelistii sau bucurestenii.
  cat o sa va ia sa intelegeti ca steaua nu este totuna cu gigi becali?

 6. @radoi
  Recunosc că sunt subiectiv când e vorba de “U”. Dar nu acuz sub nici o formă steliştii sau bucureştenii.
  Şi faptul că Steaua nu e totuna cu Gigi Becali, e cât se poate de clar. Şi eu am simpatizat cu Steaua, a fost echipa bucureşteană pe care am apreciat-o cel mai mult… dar numai până în momentul în care acest personaj sinistru, Gigi Becali, a pus mâna pe ea.
  Din păcate, între Steaua din 86 sau Steaua din 89 şi Steaua de azi mai există puţine legături: culorile, stadionul şi suporterii. Şi Lăcătuş, care nu înţeleg ce caută sub “aripa” lui Becali.

Comments are closed.