Surpriză. Sau nu?

Sorin Oprescu va candida pe Primăria Bucueştiului. Nu din partea PSD, ci independent. A anunţat aseară, la Antena 2, în emisiunea “Vorbe Grele”, a lui Victor Ciutacu. Mi se pare o decizie excelentă, mai ales că vine din partea unui om care, de ani de zile, îmi lasă impresia că nu are ce căuta într-un partid precum PSD. Se bagă cineva la un pariu cu mine? Eu zic că va ieşi primar!
Şi dacă tot va pleca Sorin Oprescu din PSD, liderii partidului i-au şi găsit înlocuitor: MoniCA COlumbeanu. Cel puţin aşa spune CanCan.

8 thoughts on “Surpriză. Sau nu?”

  1. eu ma bag la pariul asta. zic ca nu va iesi. asa cum nici cristi diaconescu, din pacate, nu va iesi. ca sa fiu semi-metaforic, piatra partidului din care fac parte atarna prea greu de gatul lor. Chiar si la Oprescu, care va demisiona. Si Marean a demisionat inainte de alegeri, a iesit primar la sect 5 si s-a intors bine mersi in PSD.
    Desi nu-mi place in mod deosebit, eu pariez pe Blaga.

  2. Si eu ma bag. La fel ca Andrei, sunt convins ca Blaga va iesi fara nici cea mai mica problema primar. As ridica miza si as spune ca fostul ministru de interne are sanse sa castige chiar din primul tur dar ma abtin. Ca un bonus iti pot zice si faptul ca sunt pregatit sa mizez orice cand spun ca primarul municipiului nostru va fi inalt cat un bonsai.
    P.S. Io nu stiu care-i miza 😀

  3. “masa” consta intr-o portie de frigarui de pui si orez cu ciuperci de la Wu Xing, livrabile unde vrea castigatorul – in Cluj, evident 🙂

  4. desi nu agreez mancarea chinezeasca, prefer bucataria traditionala, ma bag la pariu. tot ce pot sa spun, e ca eu chiar ii doresc sa castige. oprescu a fost intotdeauna o pata de culoare in psd, una pozitiva, spun eu. chiar si numai pentru faptul ca a avut curajul sa critice ministerul sanatatii chiar si pe vremea cand era condus de colegii sai de partid.

Comments are closed.