Suspect?

Citesc într-un ziar online despre un banner suspect, care acoperă Sala Sporturilor. Corect. E suspect.
UPDATE: Tot de la colegii de la CityNews: bannerul va trebui să dispară de pe Sala Sportutilor până joi.

Oare nu a fost la fel de suspectă amplasarea, în vara anului trecut, când funcţiona acelaşi regulament, a bannerului de mai jos, tot pe Sala Sporturilor? Şi mai suspectă e reacţia, de la acea vreme, a Primăriei: e reclamă pentru berea “Servus”.

11 thoughts on “Suspect?”

 1. Vasile, daca n-ai acordul scris pentru linkul de mai sus, te rog sa pregatesti avocatii.
  Tocmai ai incalcat termenii si conditiile:

  “Este interzisa crearea de legaturi cu (aici vine url-ul ziarului online) ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Imagistica Advertising SRL, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Imagistica Advertising SRL. Ne rezervam de asemenea dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare. ”

  😀

  —MESAJ EDITAT—
  nu mai folosesc numele publicaţiei pe acest blog

 2. vasile , numa de citynews.ro te legi.
  oare de ce
  iti sta in gat??
  numai poti dormi din cauza lor??

  Nu e ok ce faci, exagerezi tot mai mult. Tot mai ridicol.

 3. Mihai, fac o expcepţie, ca să te lămuresc, nu doar pe tine, ci pe toată lumea. Nu am nimic cu CityNews. Dar, aşa cum am spus anterior, posturile de pe acest blog nu vor mai conţine comentarii la adresa altor publicaţii clujene. Tocmai pentru a fi linişte.
  Am observat, în ultima vreme, că tot mai multă lume foloseşte acest blog pentru a-şi face cunoscute, în termeni nu tocmai plăcuţi, opiniile – pro sau contra – despre CityNews, Clujeanul, ZIUA de Cluj sau alte publicaţii. Şi nu vreau asta!

 4. Si care e ideea? La vreme respectiva chiar eu si cu Alin Golban ne-am ocupat de subiect, eram l Ziua. care e ideea ca nu inteleg nicicum….

 5. mashu realitatii pe casa de cultura a studentilor nu deranjeaza pe nimeni? Sau e una dintre “bannerele care promoveaza evenimente culturale, spectacole sau festivaluri.” Festival nu e, spectacol nu cred, eveniment cultural in nici un caz.

 6. Observ cu stupoare ca cineva a binevoit sa se semneze cu “numele” meu in comentariul de mai sus. Ce sa zic, la cate nume exista si la cate porecle a inventat Dumnezeu, neinspiratia a iesit castigatoare. Ma rog, asta, asa, ca sa vezi ca nu mie (Mihai Hendea) mi-ai raspuns. Spor.

 7. Mihai, avand in vedere ca si in tecut au fost postate comentarii de catre tine, de pe acel IP (89.137.17.232), am considerat ca tot tu esti.
  Daca m-am inselat – şi asa pare că este – imi cer scuze.
  Cât despre persoana care a semnat “UnCopilutz” comentariile de mai sus… e extrem de uşor de identificat. La următoarea “abatere”, voi blocat absolut toate comentariile de pe acel IP.

Comments are closed.