Făclia merge spre Gardianul

Ultimul nume pe lista achiziţiilor proaspetei ediţii de Transilvania-Banat a cotidianului Gardianul este Beniamin Pascu. El părăseşte, astfel, Făclia (fostul Adevărul de Cluj), după 8 ani. Zvonurile spun că încă un redactor de la Făclia e la Gardianul de Transilvania-Banat, însă nu semnează cu numele real.

Şi dacă tot suntem la mutări în presa clujeană… Mihai Prodan este, de ieri -aşa cum ne anunţă la el pe blog – editor la Cetăţeanul Clujean.

2 thoughts on “Făclia merge spre Gardianul”

 1. Vasile

  Nu cred ca mutarea mea prezinta vrea importanta pentru cineva (poate doar in ansamblul dinamicii personalului din presa clujeana) mai cu seama ca fac parte din garda veche a jurnalistilor clujeni, care se misca greu. Sau poate tocmai de-asta asta are importanta? De fapt lasi tu sa se inteleaga ceva: cand cineva mai de varsta mea si mai harsit prin presa, pleaca de la Faclia, inseamna ca ceva se intampla la acest ziar…Mai bine zis nu se intampla nimic.
  Si nu numai eu am plecat,ci si Sorin Calin, un ziarist excelent pe politic, dar obosit si el de atata inertial.
  Dar de astazi, miercuri, 22 aprilie,(iti promit ca) semnez cu numele meu in Gardianul.

 2. Beni, nici eu nu cred ca as fi surprins atat de bine povestea plecarii tale spre Gardianul. E si normal, din moment ce tu esti eroul principal al povestii si, in plus, asa cum si spui – ai multi, multi ani de presa in spate.
  Mult succes!

  PS: Sa inteleg ca acele zvonuri erau chiar despre tine? Sau chiar mai e cineva de la Faclia care e la Gardianul?

Comments are closed.