Baftă, Mădălina!

Noul redactor-şef al CityNews va fi, din 5 mai (de luni, adică), Mădălina Mocanu. Mult succes! Iar ca să nu rămân dator prietenilor care mi-au confirmat această numire chiar din ziua demisiei lui Gelu Radu… mulţumesc de informaţii. Berea mai târziu.

Tot despre CityNews… să nu uit: Iulian Haba va fi noul director editorial. Succes!

3 thoughts on “Baftă, Mădălina!”

  1. Ha, ha, ha, va fi sefa lui Tibishor! Putea sa stea Farcash la ZIUA de Cluj, era cu siguranta mai respectat decat la City. E totusi un om de calitate cu toate pacatele lui. Nu merita asta.

  2. Decizia de a parasi echipa ZIUA de Cluj i-a apartinut lui Tibi, la fel cum tot el a ales sa lucreze la CityNews. Corect, e un om de calitate. Dar la fel e si Madalina.

  3. Serviciile de contraspionaj mahiaro-maghiare din Ardeal si Federatia Rusa sustin ca dupa ce Tibi se va intoarce din Franta va ateriza din nou pe Racovitza 17, din cauza bataliei pierdute in fata lui Mada. O decizie a CityN care e normala. Sa vedem insa cum va fi Mada ca sefa. Oricum Tecuciul are o serie de jurnalisti foarte buni si la Bucuresti care sunt si sefi. Tibi e un jurnalist ancestral, bun, dar a gresit fata de multi oameni din jurul sau

Comments are closed.