Noul Ziua de Cluj!

Gata! A apărut! Vă place sau nu? Ce vă place şi ce nu vă place?

6 thoughts on “Noul Ziua de Cluj!”

 1. vasile,
  cred ca ar trebui umblat la tehnoredactare dar si la tipografie.
  am dat 90 de bani pe ziar si sincer ma asteptam la mai mult, si nu ma refer la continutul editorial, ci la acel grafic care m-a dezamagit. culorile sunt cenusii iar in paginile de alb negru, se vede clar cum a fugit cerneala dupa tiparire.
  mie imi placea mai mult vechiul format
  mihai soica

 2. Mihai, mulţumesc mult de tot pentru comentariu. Nici nu îţi imaginezi cât sunt de curios care e părerea cititorilor despre ziar.
  Din păcate, tipografia a fost punctul cel mai slab la acest prim număr al seriei noi.
  Pe viitor, sper să îţi schimbi opinia şi să ajungi să apreciezi mai mult ziarul nou decât pe cel vechi.

 3. ziarul pare gol si cu texte putine. si asta pt ca sunt multe spatii albe, fontul pt titluri e prost ales si “mananca” prea mult din pagina in jos si prea putin in lateral. in plus, liniile care despart textele sunt deranjant de groase, adresele de mail ale redactorilor se vad greu, alinierea pe dreapta a explicatiilor foto si numelor redactorilor e neinsipirata si nu arata bine, iar tiparul lasa extrem de mult de dorit (poza de deschidere miscate, culori sterse, poza de editorial diluata etc.).
  cred ca ati avea nevoie de mai mult stil. asta daca tot ai intrebat… 🙂

 4. Mie nu-mi place sigla. Deloc. Pare asa stinghera si fara personalitate. Adaugarea unui element grafic de alta culoare probabil ca ar ajuta enorm. N-am ce comenta asupra continutului ziarului.

Comments are closed.