Blat?

De mult timp, circulă povestea despre un eventual blat la meciul dintre “U” şi CFR de mâine. În ultimele zile, suspiciunile s-au înmulţit. Doboş, Vădana, jucătorii de la “U”… toţi sunt bănuiţi să ar încerca să îi ajute pe cei de la CFR să devină campioni.
Un blat la acest meci ar fi, fără îndoială, cea mai mare jignire adusă Clujului. Şi în special istoriei de 89 de ani a lui “U”. Şi sunt convins că fanii lui “U” nu glumesc când vorbesc de picioare rupte în cazul celor care se vor preface că joacă!
Jucaţi fotbal! Nu ne interesează teatrul!

7 thoughts on “Blat?”

 1. un blat ar fi bun. blatul e intermediar , dintr-un blat bun poate iesi un dobos pe masura!

  fanii lui U … e timpul sa faca cunostinta cu jandarmii & politistii si cu legea in primul rand !

 2. Picioare rupte? Deci ăsta ar fi răspunsul normal în cazul – nenorocit, într-adevăr – al unui blat?

 3. stii bine ca e un lucru obisnuit, cand vine vorba de sport, sa existe incidente violente intre suporteri. Si e la fel de obisnuit ca fanii lui “U” sa nu-si doreasca titlul in ograda CFR-ului, la fel cum nici suporterii lui Genoa, spre exemplu, nu si-ar dori niciodata ca Sampdoria sa ia campionatul, desi ambele reprezinta acelasi oras.
  Cat despre ceea ce zice Antonescu, mi-e tare teama ca asta se va intampla. In situatia asta mi-e mult mai frica de reactia suporterilor Universitatii…

 4. Nu cred ca indraznesc sa faca asta! Banii nu pot cumpara chiar orice! Sper sa nu mai iasa vii din stadion daca fac magaria asta. Si aici nu incit la violenta ci ma gandesc la mana divina extensibila 🙂

 5. lol..sa revenim cu picioarele pe pamant..evident ca e blat..e lucru care s-a stabilit la cel mai mic detaliu (dar sa nu intram in amanunte..de regula nu vb aiurea)..din pacate capra e un animal indragit de baetzii din vetiarul lui “U”.
  Sa luam un exemplu: cuplul de fundasi centrali Astorga – Bilica merg in Turcia si semneaza..ce interes mai au ei in acest meci etc etc..
  Am ramas stupefiat astazi cand am vazut cum sport.ro a incercat un soi de reconciliere intre cele doua galerii..invitati hiena (attila ver(d)es) si domsa..si pana la urma a iesit o mascarada penala..marca sport.ro..

Comments are closed.