4 thoughts on “O zi pentru istoria Clujului”

 1. Nu inteleg de ce atata instigare! Ultrasii lui U, in proportie de peste 90 la suta, abia asteapta sa se bata. Pentru ei nu conteaza nici fotbalul si nici ceea ce este legat de sport.
  Vasi, parerea mea ca fraze gen “o repetare a tragediei de pe Heysel” sunt numai instigari si nu inteleg cum un clujean, asemenea tie, nu se poate bucura pur si simplu ca avem o echipa care este pe cale sa ajunga campioana. evident ca meciul trebuie sa se joace pe teren, dar CFR joaca din pacate cu lanterna rosie. Ai mai scris ieri de picioare rupte si de alte treburi care nu au nici cea mai mica legatura cu fotbalul. Cum sa le rupi picioarele jucatorilor de pe ultimul loc, daca nu bat pe lider? Asta este chiar absurd. Si din pacate sunt convins ca fanii lui U vor fi foarte frustrati daca va castiga CFR, desi sunt la fel de convins ca meciul se va juca pe teren.

  Si eu am fost si sunt U-ist, dar din pacate U este deja retrogradata si sper din tot sufletul ca CFR sa castige campionatul. Ar fi chiar un moment istoric. Cred ca logic ar fi ca tot stadionul sa sustina pe CFR, ca sa avem prima campioana din istoria clujului.

 2. Frumos editorial, poate in unele parti putin melodramatic, dar sa speram ca ramane melodramatic si nu o preconizare care se va adeveri.

 3. nu-i nimic melodramatic, fotbalul va ramane spectacol, iar suporterii (aia care sUnt)il vor gusta din plin

 4. @Marius
  Din păcate, situaţia din Cluj, la momentul actual, e mai apropiată de scandaluri, decât de o sărbătoare a fotbalului.
  Doamne fereşte să se repete episodul “Heysel”…

Comments are closed.