Două feţe!

Care e adevărata faţă de suporter a lui Emil Boc?


MAI 2008                                                                                MAI 2007

FOTOGRAFII: EUGEN OLARIU

18 thoughts on “Două feţe!”

 1. Din pacate sau din fericire, cum vrei tu, Boc va iesi primar – pentru ca nu are adversar

 2. @Vadim
  Va ieşi primar, asta e o certitudine.
  Dar clujenii trebuie să ştie ce fel de primar au ales acum 4 ani şi ce primar vor alege pe 1 iunie.

 3. Cu toata prietenia si empatia pentru un suporter al lui “U” dezamagit, cred ca faci din tantar armasar si nu reusesti sa te obiectivezi deloc-deloc. Dubla fata a primarului Boc nu-i o noutate, iar cat priveste motivele pentru care ar trebui votat sau nu, alea sunt altele si mult mai importante.

  Pe de alta parte, punandu-ma in pielea unui suporter “U” (ceea ce nu-i neaparat cazul), as fi avut alte critici sa-i aduc lui Emil Boc, mult mai grave si percutante, cum ar fi catastrofa manageriala de la clubul pastorit de municipalitate, felul in care bugetul local e supt degeaba de atatia ani etc…

  Una peste alta, fanatismele de niciun fel nu sunt de dorit.

 4. ce asa mare lucru ca are la gat fularu U cluj si apoi pe cel al CFR-ului? CFR a castigat campionatul, e o performanta pentru orasul Cluj, iar Emil Boc, in calitate de primar al orasului, nu trebuie neaparat sa tina cu CFR, dar trebuie sa cinsteasca echipa care a adus trofeul la Cluj. Nu sunt un admirator al lui Emil Boc, iar votul meu nu se va duce pe el, dar tin sa ii iau apararea in acest caz fiindca mi-i se pare penibila toata aceasta modalitate de a-i schimba imaginea prin aceste nimicuri. In astfel de momente lasi la o parte sentimentele pentru o echipa,in acest caz U Cluj, si feliciti echipa invingatoare. Daca ne amintim si Traian Basescu, care e un suporter al Stelei a premiat atat Steaua cat si Rapidul pentru performantele din cupa UEFA din sezonul 2005-2006.

 5. @tecletu
  Eu nu îndemn pe nimeni să voteze pro sau contra Boc.
  Doar prezint un fapt: şi anume acela că primarul o dată e în barca alb-neagră, o dată în cea alb-vişinie.

  @Cluj Napoca
  Sunt de acord ca primarul să felicite echipa campioană. Dar nu prea mi se pare Ok ca patronul de la “U” să se afişeze cu fularul CFR-ului. Nu mi se pare normal. E o olipsă de respect atât pentru fani, pentru cei care lucrează la “U”, dar mai ales pentru el însuşi.

 6. Pai “patron” de conjunctura, Becali nu a fost anul trecut la gat cu fularul lui Dinamo , chiar in meciul cu CFR ? Deci se cam poarta asa ceva :)) .

 7. Speram ca intre Becali si Boc e o diferenta. macar becali are o scuza: nu il duce capu, atata poate omu. Dar Boc, presedintele celui mai portocaliu partid din romania… te-ai astepta la mai multa consecventa… prea mult cer. Traiansca papagalii politici!

 8. raspuns la intrebarea din post : niciuna dintre cele doua fotografii nu ilustreaza adevarul..d fapt nu ii pasa de fotbal si mai putin de vreo echipa, dar tot ce aduce faima si un plus “cultului personalitatii” este binevenit.

 9. Boc e un cameleon, asa cum a demonstrat-o de atatea ori! Mult mai grav este faptul ca finu’ lu’ Boc s-a dus sa mai ciupeasca ceva capital electoral. uita ca a fost presedintele lui U si ca nu avea ce cauta acolo! Acum se vede adevarata lor fata! Niste care au sacrificat U pentru partid si conducatorul iubit!

  Am modificat putin continutul. Nu cred ca e cazul de asemenea exprimari

 10. @ Vadim…. mda se vede ca esti

  Cluj Napoca, te rog sa te abtii pe viitor de la atacuri la adresa celorlalti comentatori de aici

Comments are closed.