Impostori şi ipocriţi!

Îi ştiţi pe Emil Boc şi Alin Păunel Tişe, nu?
Primul e primar în Cluj-Napoca. Şi, din postura de tartor al Consiliului Local, patron la “U” Cluj.
Al doilea a fost prefect. Apoi, a fost trimis de primar să fie manager la “U” Cluj.
Primul mai vrea să fie primar încă 4 ani. Al doilea visează să ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.
Aseară, amândoi au fost în Gruia, pentru a sărbători câştigarea, de către CFR Cluj, a campionatului şi a Cupei României.

Citez din Clujeanul: “Domnul primar Emil Boc este un susţinător al nostru, care este şi va fi alături de noi”. Declaraţia îi aparţine lui Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR. Adică cum? Patronul lui “U” susţine CFR-ul? Măcar acum ne-am lămurit definitiv ce a vrut să facă, de fapt, Boc cu “U”. Şi mai citez o dată din Clujeanul. De data asta, vorbeşte Boc: “CFR-ul este mândria Clujului şi a Ardealului”. Când o să îi aud pe Badea sau pe Taher că spun ceva similar despre Steaua, sau pe Iancu despre UTA, atunci o să încetez să mai spun despre Emil Boc că e un impostor şi un ipocrit. La fel ca finul său.
Să vă fie ruşine!!! Apropo, sunteţi mulţumiţi cu ce aţi realizat cu clubul pe care l-aţi condus???

PS: Ca o dovadă a faptului că mai toată lumea i-a “citit” pe Boc şi Tişe, ei au fost huiduiţi în Gruia! Oare chiar cred că oamenii sunt proşti?

6 thoughts on “Impostori şi ipocriţi!”

 1. Corect, foarte corect.Formalisti, falsi, avizi de faima si umili slujbasi ai lui Basescu.Aici vorbesc de d-l Boc. Poate de aceea n-a mai avut timp de U.Ca nu l-a interesat soarta echipei, o dovedesc faptele :nu stadion,retrogradare in B,discursuri, discursuri.D-le Boc, ati meritat huiduielile suporterilor CFR-isti, dar mai tare le-ati merita si pe cele ale U-istilor si din punctul meu de vedere si pe cele ale clujenilor.Continuati cu slugarniciile fata de Basescu,ca va prind foarte bine.

 2. Boomerangul Boc
  Aseara mi s-a confirmat faptul ca primarele Clujului n-are nici o greta sa renunte la principii si la coloana de om politic (cita o mai avea). Am ramas de-a dreptul stupefiat cind am vazut multimea din Gruia cum il huiduie (unii mai radicali au tabarit pe gard sa-l sfisie).
  Dupa parerea mea este cel mai mare compromis al lui Boc de cind e politician. Din impostaza de actionar majoritar al lui “U” merge ca un catelus in Gruia pentru a asista la o sarbatoare a unei echipe rivale pentru a anunta public ATENTIE!!! atasamentul sau pentru CFR.
  Adica d-l Boc a intors oficial armele declarindu-se de aseara suporterul echipei care va juca in CL. Apoi a acceptat sa primeasca la git si fularul echipei din Gruia (lucru care nu l-a salvat de furia fanilor).
  Iuliu Muresan a incercat sa-i inbuneze pe suporteri (desi gusta din plin pe sub mustati tratamentul publicului pentru primar) promitindu-le ca Boc va fi cu ei de acum inainte. Semnul tradarii oficiale a lui Boc a venit tocmai in momentul in care a rostit discursul acoperit de huiduieli “CFR este mindraia Clujului, mindria Ardealului si IMPREUNA putem face ceea ce ne-am promis”..adica ce ati promis d-le boc si cui?

 3. @bizu

  de ce ai ramas stupefiat? Fanii nu sunt de vina, cand un suporter declarat al U vine sa isi ia partea din succesul CFR-ului. Ma rog, “suporter decalarat” :)))))).

 4. Foarte buna intrebarea, Bizu.
  D-le Boc, ce ati promis si cui ?

Comments are closed.