Încă o zi decisivă

… pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut de Consiliul Local la Universitatea Cluj.
Deocamdată, doar Impact şi Oncos par interesate să conducă, pe viitor, clubul.
Sunt curios care va fi atitudinea primarului-încă-patron, deşi o cam intuiesc, având în vedere afinităţile sale pentru unii dintre cei care se cred în stare să conducă “U”. Mai mult, sunt foarte curios cum vor explica aleşii noştri locali ratarea unei vânzări pe bani buni, care putea fi făcută acum mult timp.
Şi încă una, să nu uit: raportul Darian Rom Suisse a devenit o simplă hârtie fără valoare. Cine e răspunzător de cheltuielile pentru realizarea lui?

UPDATE (de miercuri): Ziua decisivă s-a amânat. Nimic surprinzător. Joi va fi şedinţă a şefilor de la “U”, apoi alte discuţii şi tot aşa, se va amâna ziua decisivă, până când unii sau alţii vor avea chef să facă ceva. E deja jenant cum toţi se laudă că salvează clubul, dar când trebuie să ia o decizie, fug ca Dracul de tămâie!

3 thoughts on “Încă o zi decisivă”

  1. Vasile,
    ar fi foarte bine sa se vanda sau sa fie cedat pachetul majoritar catre Impact sau Oncos. Preluarea ar fi un prim pas catre redresarea clubului. Sa speram ca de data aceasta primarul Boc nu ne va mai pune piedici.
    Haide “U”!

  2. Macar sunt niste solutii viabile! Ca de managementul falimentar retrograd al lui boc ne-am saturat cu totii. Cred ca au sa vanda deoarece dupa aia se pot bate cu pumnul in piept cate au facut ei pentru club! Sunt convins ca Impact va cumpara clubul pentru a-l revinde ulterior, dar, chiar si in aceste conditii e ok, deoarece un club de fotbal nu poate rezista fara bani! E foarte clar!

Comments are closed.