Ziare pentru Ghiţă

S-a trezit Gheorghe Funar să ceară Biroului Electoral Judeţean “retragerea, de îndată, de pe piaţă a tuturor publicaţiilor în care apar afişele UDMR cu texte numai în limba maghiară”. Fiind vorba de cel mai sinistru conducător al oraşului din ultimii 20 de ani, nu pot decât să îl compătimesc.
Şi să îl îndemn, dacă chiar vrea să fie pusă în practică dolenţa lui, să dea o raită prin oraş şi să cumpere ziarele de care vorbeşte. Pentru că orice altă modalitate de a retrage publicaţiile s-ar chema încălcare a legilor valabile în România. Deci?

3 thoughts on “Ziare pentru Ghiţă”

  1. deci unde de unde aparea marele ziarist echidistant si deontolog…
    Dar bineinteles ca la fotbal si la politica se pricepe toata lumea

  2. Acum trecand peste faptul ca atunci cand trec pe langa un afis, desi ma doare’n 10 de politica, nu pot sa nu fiu oripilat si revoltat de faptul ca nu pot citi ce scrie pe afis deoarece e scris in limba hunilor. Funar are dreptate sa se interzica acele afise penibile, dar nu ai cum retrage ziare 😀

  3. asa, Vadime, doamne feri sa mai inveti cateva cuvinte dintr-o limba care se vorbeste in jurul tau, dar cred ca nici de engleza, germana, franceza n-ai nevoie. Amu nu te duci la Tuning Show, pentru ca nu intelegi ce inseamna “tuning”?

    Un afis dintr-o campanie se adreseaza unui public-tinta. (basic marketing, sa zic asa intr-o limba mai necunoscuta), in acest caz “hunilor”. (Apropo, din ce carte de istorie ai scos faza cu hunii? Ca ei nu prea au avut nici o legatura cu maghiarii. Daca pe malul marii au fost asezaminte construite de greci, tu esti greac?)

Comments are closed.