1

Destul de rar am scris, de când există blogul, despre mine. Am considerat că e un subiect extrem de puţin interesant. Dar, o dată pe an, fac o excepţie. Iar “data” aceea, în acest an, e azi. 19 mai 2008. Ziua în care se împlineşte un an de când, împreună cu Mihaela, am spus “DA” în faţa viceprimarului Boros Janos. Vă mulţumesc de pe acum pentru urările de bine. Masa şi dansul… altădată. Avem treburi mult mai importante de realizat.

7 thoughts on “1”

  1. La Multi Ani! Viata lunga, sanatate multa, iubire exagerata, prietenie cat cuprinde, intelegere si un bebelus perfect va doresc!

  2. Felicitari Vasile! Asteptam de la Mihaela, cu largul Tau concurs, un sufletel in alb si negru cat mai repede. Sarbatorim la Zurich, inainte si dupa Romania-Italia!

  3. Felicitari si din Timisoara! Si sper ca veti veni cat de curand pe aici, daca se poate, cu Universitatea! Daca nu, e bine si cu CFR…

  4. Sa aveti fericire si sanatate si sper ca ALA MICU a tau cand a veni, sa fie ziaristul ala care va scrie cum Paskani a fost condamnat la puscarie pe viata si cfr retrogradata in liga 5 si retrase toate cele 3 titluri furate pana la acea vreme, pentru coruptie si spalare de creiere

Comments are closed.