Meciuri

U-Mobitelco Cluj – CSU Ploieşti 2-2. Nu spun mai multe despre cum s-au desfăşurat partidele, pentru simplul motiv că nu am văzut nici unul din meciurile de la Cluj. Însă ce am auzit sâmbătă seara şi duminică – evident, legat de meci – nu face deloc cinste celor implicaţi. Păcat!
La “U”, aceeaşi nesiguranţă. Nimic surprinzător. Nici în răspunsurile de la sondajul de săptămâna trecută (53% cred că nimeni nu va cumpăra pachetul majoritar de acţiuni, 23% mizează pe Impact+Oncos, 13% doar pe Impact, 3% pe Ben&Ben şi 7% pe altcineva)
“U” Jolidon nu s-a calificat în cupele europene. La fel, nimic surprinzător.
Alte meciuri mai interesante sunt în campanie, dar nu neapărat la Cluj, unde până acum am descoperit o singură idee mai de Doamne-ajută. O găsiţi în Gazeta Sporturilor.

4 thoughts on “Meciuri”

 1. Vasilica, Vasilica. Asa suporter infocat ca si tine sa nu prinda meciurile de acasa ale lui U. Unde e devotamentul?
  Apropo de suporteri. Veneam sambata de la meci pe autobuz si am auzit intamplator o conversatie intre un batran si un … sincer nu stiu cum sa il numesc, daca i-as spune om de Neanderthal cred ca i-as face un compliment. Si batranul si grobianul erau suporteri ai lui U. Batranul se bucura ca e posibil sa avem doua titluri de campioana, unul la fotbal, unul la basket, la care badaranu cu care vorbea ii zice ca ar face bine sa se dea jos din autobuz daca stie ce e bine pentru el ca nu e suporter adevarat daca se bucura ca a castigat CFR. Ca si fan infocat al lui U, spune-mi te rog, din perspectiva voastra era mai bine pentru Cluj sa castige Steaua? In loc sa va bucurati, sa mergeti la stadion la CFR cand joaca in CL sa vedeti nume mari ale fotbalului. Cred ca ar trebui sa se termine odata cu prostia asta. U nu mai este echipa universitatii. Asa cum CFR are importuri si mercenari asa are si U. S-a dus traditia. Fotbalul este un sport murdar. Din pacate se pare ca “ciuma” se intinde si la basket, unde un Asesoft impotent “drafteaza” jucatori din echipa arbitrilor pentru a-si asigura titlul an de an.
  Cat despre Boc, e primarul Clujului inainte de patron al lui U. Momentan CFR este mandria Clujului. Cu ei iesim in fata si ei ne fac cinste. U deocamdata nu poate emite pretentii.

 2. @Chelu
  Din păcate, încă nu s-a inventat teleportarea, aşa că mi-era imposibil să fiu şi în avion (sâmbătă) şi în Bucureşti (duminică), şi la meciuri.
  Episoade precum cel povestit de tine se întâmplă des. Din păcate. Am mai spus-o şi o voi spune de câte ori voi avea ocazia: sunt foarte mulţi pentru care ura pentru alţii e mai mare decât iubirea pentru “U”.
  Cât despre întrebarea ta, e simplu. Dar am să îţi răspund din punctul meu de vedere, nu “al nostru”. Pentru mine, unul, era indiferent cine câştiga titlul la fotbal. Aş fi preferat, în ordine, “U” şi Poli Timişoara. Nu s-a putut, aşa că Steaua sau CFR mi-e totuna.
  De bucurat nu mă pot bucura, dar pot să apreciez ceea ce au făcut cei de la CFR şi să îi felicit.
  Fotbalul, un sport murdar? Nu crezi că minimalizezi? Iar în baschet, “ciuma” e prezentă de mult timp.
  Da, Boc e primarul Clujului. Însă asta nu îi dă dreptul de a ne minţi. Eu aşa percep ataşamentul faţă de “U”, transformat în doi timpi şi trei mişcări în adulaţie pentru CFR.

 3. Meciul 4 m-a convins ca fara arbitrii straini nu avem sanse reale in fata Asesoftului.

 4. Mersi, de la Timisoara, pentru gandurile bune adresate Politehnicii! Si nu pot decat sa sper ca “U” va reveni cat de curand in prima liga, iar tensiunile dintre fanii alb-negri si cei de la CFR se vor mai atenua…

Comments are closed.