Un pas

Aseară, greşit. Luni, decisiv.
U-Mobitelco a pierdut meciul 5 al finalei campionatului naţional de baschet şi nu mai are decât varianta succesului în jocul care va avea loc la începutul săptămânii viitoare la Cluj. Evoluţia de aseară a trupei lui Baldwin a fost aproape de a aduce meciul cu trofeul pe masă la Cluj, dar n-a fost să fie… prea multe greşeli în momente-cheie, care au înclinat balanţa în favoarea ploieştenilor.
Luni, însă, va fi cu totul altă poveste. Sunt convisn de asta. Şi de faptul că “decisivul” se va juca la Ploieşti. Unde nu va mai conta (sper) nimic altceva, în afară de forma de moment a echipelor. Deşi pare departe, titlul e aproape. Foarte aproape.

2 thoughts on “Un pas”

  1. Esti optimist! Din pacate nu trebuie sa neglijam un aspect destul de important, si anume faptul ca si luni, la fel ca ieri, va arbitra acelasi trio. Asa ca oricat de bine am juca mi-e teama ca nu va fi indeajuns pentru a duce decisivul inapoi la Ploiesti. Unde va fi aceeasi poveste. E pacat ca s-a ajuns ca Sebi Ghita sa se transforme intr-un fel de Gigi. E cel putin ciudat că un singur jucator ploiestean, Obradovic, a avut 26 de libere, cu trei mai putine decat toata echipa clujeana la un loc. Deja iti pui niste semne de intrebare…

Comments are closed.