La vot!

Am votat. Ceea ce vă recomand şi vouă.
Cu cine am votat? Nu vă spun. Ceea ce pot să vă dezvălui, însă, e că nu mi-am irosit votul pe un ipocrit şi pe căţeluşul pe care îl plimbă după el de o vreme încoace. Ceea ce vă recomand şi vouă!

PS: Rareş ne “ameninţă” cu “scurgeri de informaţii” pe la 14.30 şi cu ceva date preliminare pe la 12.00. Să vedem ce chestii interesante aflăm de la el. Dacă îmi şopteşte şi mie cineva câte ceva, citiţi aici!

UPDATE (13.58): Se pare că vom avea parte de o mare surpriză în această seară. Până nu se confirmă informaţiile neoficiale pe care le am, prefer să nu spun prea multe. Decât că e vorba despre un post extrem de important.

UPDATE (17.25): Rareş are o serie de cifre, valabile la ora 14.00. Nu prea sună bine viitorul! Sau? Oricum, surpriza de care vorbeam anterior stă încă în picioare. Mai e puţin până la 21.00.

UPDATE (19:35): E nasoală situaţia. Citiţi la Rareş exact cum stă treaba. Timpul e foarte scurt până la ora 21.00 şi tare mă tem că nu prea mai sunt multe de făcut pentru ca judeţul să nu devină afacere de familie. Din nou demonstrăm că suntem tare duşi cu pluta?

7 thoughts on “La vot!”

 1. Bine ai facut Vasi! Si bine ar fi daca toata lumea nu ar mai vota pinochhio si paunel!

 2. Din pacate surpriza aia e cam neplacuta, deoarece Nicoara ar fi meritat sa ramana presedinte la CJ. Insa asta e viata, se pare ca nasul cu finul vor conduce orasul si judetul

 3. Nu e nimic 100% clar. Mai e ceva timp, puţin, e drept, până la ora 21.00. Diferenţa e foarte mică, iar zvonurile se vor înmulţi.
  Vor fi introduşi în scenă votanţii UDMR, PRM, care vor fi împărţiţi după placul unora.

 4. Si din pacate iese, ca majoritatea mere la vot ca turma, ca in spotul ala interzis de CNA. Deja nu ma mir.

 5. eu sunt cam socat de aceste rezultate. Prezenta la vot extrem de scazuta, neimmplicarea, apatia politica.
  Dar si majoritatile mari, nepotismul, faptul ca cei care sunt la putere vor avea majoritati absolute, fara control. Practic 4 ani isi vor putea face de cap.

  Trebuie sa ne intrebam, si aici ma adresez si jurnalistilor de la ziuadecj: ce responsabilitate are si media pt aceste rezultate??

  Eu sunt un cititor fidel al ziuadecj. Apreciez comentariile Dlui Hoandra si Dlui Bogdan foarte mult. Apreciez si filosofia anti-tabloid, quality si orientarea regionalista proclujeana.

  Totusi dupa parerea mea media a fost prea blanda cu autoritatile locale. Prea mult mi se par si articolele simple, doar o insirare a declaratiilor persoanelor din administratie. Prea putin se analizeaza diferenta (cer si pamant) intre declaratii si fapte.
  Prea mult se analizeaza sondajele. Sondajele nimeni nu stie cum sunt facute, sondajele nu mici o valoare (decat eventual de a influenta intr-un fel sau altul opiniile electoratului). Ce conteaza este votul. Nu mi-a placut un editorial al Dlui Bodgdan, in care se mandrea ca el stie ca Boc va castiga din primul tur. (A avut dreptate, dar nu asta conteaza). A se antepronunta in asa fel inaintea alegerilor e pt mine o lipsa de respect fata de alegatori, si fata de procesul democratic. A spune oamenilor: “orice ar fi, oricum ati vota, candidatul X va castiga” ii indeparteaza si de la urne si din procesul politic pe multi oameni. De ce sa mai analizeze ei ofertele electorale, de ce sa mai mearga la urne daca oricum e clar cine castiga…
  Dupa parerea mea si media trebuia sa renunte la orice comentarii referitoare la sondaje si sa axeze pe dezbaterea programelor concrete de administrare, sa intrebe politicienii: voi de la partidul X ce vreti sa faceti? voi de la partidul Y ce vreti sa faceti? Concret. Iar apoi sa dezbata cu specialisti consecintele concrete pt cluj ale intentiilor lui X, Y si Z.

  Dupa parerea mea, dupa luna de miere postfunarista, acum cel tarziu, media trebuie sa cenzureze mai dur responsabilii din administratia locala

 6. @ivan
  Socul e pentru multi. Iar pericolul cel mai mare e tocmai faptul ca orasul si judetul au devenit o afacere de familie.

  Ce responsabilitate are media? Pe de o parte, mare, pe de alta parte mica.
  Mare, pentru ca nu a reusit, din 1990 incoace, sa se impuna drept un jucator serios pe piata clujeana. Si mica, din acelasi motiv: sunt putini care cumpara ziare si mult mai putini cei care chiar citesc ce scrie in ele.

  Ca sa raman in spiritul electoral, iti promit ca eu, cel putin, voi analiza, pas cu pas, fiecare dintre promisiunile electorale ale invingatorilor. Si voi urmari daca si cum sunt ele indeplinite.

Comments are closed.