Afacere de familie

Citeam în această dmineaţă gândurile politicienilor, exprimate la puţin timp după ieşirea de la vot.

PD-L
Emil Boc a votat pentru “prezentul şi viitorul modern al Clujului”. Alin Păunel Tişe a afirmat că votul său a fost dat pentru “o echipă tânăra şi performantă”. “Am votat pentru binele familiei mele”, a mai spus el.

PNL
Marius Nicoară a votat pentru “viitorul judeţului”. Manuel Chira a vorbit despre “un alt fel de politică”.

PSD
Ioan Rus spunea că partidul e pregătit şi pentru victorie, şi pentru eşec. Vasile Soporan afirma că a votat pentru o dezvoltare a Clujului pe care să o simtă cei mulţi, Vasile Dîncu a votat pentru schimbare, iar Remus Lăpuşan a votat pentru “cei mulţi”. “Cei mulţi” nu au mers, însă, la vot.

UDMR
Laszlo Attila a votat pentru descentralizare, iar Mate Andras a votat ca să îşi facă datoria de cetăţean.

Până la urmă, a câştigat PD-L. Dacă în privinţa lui Emil Boc nu exista nici urmă de emoţie, iată că “binele familiei” lui Alin Păunel Tişe a fost mai important decât “viitorul judeţului”.

4 thoughts on “Afacere de familie”

  1. Astptam si un post despre cele intamplate in capitala pentru a lasa acolo acest comentariu. Daca prin aprilie spuneam ca Blaga va iesi sigur din primul tur iar Oprescu nu are nicio sansa, se pare ca lupta acolo e foarte acerba. Cred cu tarie ca Oprescu va iesi primar datorita voturilor castigate de la Orban si Diaconescu care nu-l simpatizeaza in mod special pe Oprescu dar il urasc pe Blaga si al sau presedinte chel. Asadar, sunt sanse foarte mari sa castigi o masa la Wu Xing.

  2. Oricat de mult mi-ar placea sa cred, in calitate de clujean, ca simpla prezenta a lui Boc alaturi de Blaga ii va aduce si lui un post, mi-e imposibil. Trebuie mai mult. Mult, mult mai mult. Si nu cred ca va reusi.

Comments are closed.