Cât contează “U” pentru Boc? Deloc!

Astăzi m-am lămurit cât de mult înseamnă, cu adevărat, echipa de fotbal Universitatea pentru Primărie. Am citit raportul de activitate pe ultimii 4 ani al lui Emil Boc. Nici un rând despre faptul că s-au vărsat bani cu nemiluita în echipă. Bani publici. Nici un rând despre faptul că “U” a promovat în Liga I în 2007.
Colac peste pupăză, după deschiderea ofertelor Impact şi Oncos pentru preluarea lui “U”, primarul a anunţat că decizia se amână. Din nou. De ce, nu mai înţeleg? Cea de la Impact pare aproape neschimbată, în vreme ce oferta Oncos se pliază perfect pe raportul fantezist al Darian Rom Suisse.
Nu sunt susţinător al preluării lui “U” de către Oncos, dar decât să rămână pe mâinile Primăriei şi Consiliului Local, orice e mai bine!

2 thoughts on “Cât contează “U” pentru Boc? Deloc!”

 1. Incercati sa numai credeti ca U inseamna Cluj si invers. Nu vad ce realizare pt primarie e ca U a fost in A si acuma a picat inapoi in B. Hai sa fim seriosi, pe clujeni ii intereseaza mai mult problemele de zi cu zi (trafic, curatenie, spatii verzi, locuri de munca) decat o echipa de fotbal ai carei suporteri ies in strada si bat oameni. Sper si eu ca echipa sa fie vanduta/data si sa numai inghita bani publici.

 2. e rusinos daca in acest raport nu scrie nimic de U…Boc a castigat cu 70 la suta dar ipocrizia sa este infinita la nivelul oamenilor politici.
  U va ramane mereu spiritul acestui oras iar Boc e vremelnic…U nu a insemnat niciodata performanta ci un fel de a fi..a zis-o si Gh. Bodea si Ioan Chirila si toti
  inclusiv pierderea titlului la baschet demonstreaza felul de a fi al lui U
  avant, entuziasm…dar lipsa de concretete.
  Pragmatismul e in Gruia, unde e capitalism suta la suta cu traditie inventata!

  Dar nu va fi nuciodata asa iubita ca U

Comments are closed.