Debusolaţi

Astfel mi s-au părut jucătorii de la U-Mobitelco în meciul decisiv al finalei. Au început bine, dar la un moment dat s-au pierdut. Să se fi speriat de faptul că pot realiza o performanţă imensă? Chiar nu îmi pot explica ce s-a întâmplat, de trupa lui Tab Baldwin nu a mai  jucat nimic din momentul în care se îndrepta, lejer, spre succes.
În ciuda eşecului, U-Mobitelco merită felicitări pentru întreg sezonul, la finele căruia a readus Clujul în finală după doi ani, iar după 12 ani speranţa câştigării campionatului a fost mai aproape ca niciodată.

2 thoughts on “Debusolaţi”

  1. 42-10 la libere iti spune ceva? e si normal sa te pierzi cand orice efort iti este stopat pe nedrept in majoritatea cazurilor. 3 pivoti cu cel putin 4 greseli personale in sfertul 3. imposibilitatea de a patrunde pentru a nu “face” un fault in atac sau doamne fereste vreo simulare. cred ca e normal sa te dezcurajezi si sa te pierzi. o gluma proasta a fost victoria ploiestenilor si o greseala imensa a lui mircea cristescu pentru ca nu si-a retras jucatorii de pe teren dupa pauza mare pentru a-i scuti de umilinta circului facut de fluierasi. pacat. la anul nici “u mobitelco” nu cred ca va mai conta in divizia A. si asa intr-un oras cu traditie in basket, capitala basketului in romania, o sa vedem probabil o echipa de mana a doua (nici un nume mare nu cred ca va vrea sa vina sa se bata pentru locul 2). rusine arbitrilor si rusine presedintei care nici nu are ce cauta la conducerea unei federatii cand nu e in stare nici sa evalueze prestatia arbitrilor. punct

  2. @Chelu
    Am încercat mereu, pe cât posibil, să fac abstracţie de arbitraj. Dar acum mi-e şi mie imposibil. Ceea ce s-a întâmplat în această finală – aseară a fost doar o mică parte din “afacere” – a fost bătaie de joc la adresa baschetului.
    Chiar am analizat, în timpul meciului – noroc cu reluările Telesport – fiecare fază care mi s-a părut dubioasă. Iar raportul greşelilor evidente de arbitraj e zdrobitor: 19-6 în defavoarea noastră.

Comments are closed.