Să fie Oncos!

De mult nu am mai scris de “U” şi de ce se întâmplă acolo. Nici nu prea aveam despre ce să scriu. Acum, însă, revin, mai ales că am citit că Oncos a fost recomandată de comisia de buget-finanţe a Consiliului Local drept cea mai bună variantă pentru acţionar majoritar.
Nu am văzut oferta completă a Oncos şi a Impact, aşa că nu pot spune dacă mi se pare decizia comisiei bună sau rea. Spun doar atât: să reuşească cei de la Oncos, indiferent de cine ar fi sprijiniţi, să readucă Universitatea în prim-planul fotbalului românesc. Baftă!
(Opţiunea comisiei e aceeaşi cu cea a cititorilor acestui blog – 54 din 91 au vrut Oncos, doar 34 Impact. Noul sondaj se referă tot la “U” şi, evident, la Oncos, dacă tot sunt pe punctul de a câştiga “licitaţia”)
PS: Nici de presa clujeană nu am mai scris. Am observat, însă, o mutare interesantă: plecarea lui Cipri Rus de la Monitorul de Cluj spre Bucueşti, unde va conduce cotidianul gratuit Impact. Baftă, Cipri! Şi mult succes celui (sau celei) care îl va înlocui la conducerea Monitorului de Cluj. Şi ca o curiozitate personală: cine îi va lua locul lui Cipri la conducerea APPC?

4 thoughts on “Să fie Oncos!”

 1. Cipri Rus ramane presedintele APPC, ales statutar in decembrie 2007. Daca el va decide sa paraseasca functia ne va informa si se va lua o decizie la timpul potrivit.
  Il felicit pt numire, este dovada calitatii lui profesionale si umana certe. De asemenea, este o foarte mare pierdere pentru presa clujeana, pentru cititorii reportajelor sale de exceptie.

  Tibi

 2. @s
  Interesant. Chiar m-aş bucura pentru el. Dar nu ştiu în ce măsură va renunţa la actualul job

  @tibi
  Şocant răspunsul tău. Un membru “prin corespondenţă” va ajunge să conducă APPC? Sunt convins că nici măcar Cipri nu va accepta aşa ceva.
  Pierdere pentru presa clujeană? Chiar dimpotrivă. E bine că şi ziariştii clujeni sunt remarcaţi. Or, asta nu poate fi decât un câştig.

Comments are closed.