Fericiţi? Dezamăgiţi?

1-1 cu Italia. Egalii campionilor mondiali. Asta, la numai câteva zile după ce am obţinut un punct şi în faţa finalistei ultimului Campionat Mondial. Motive de bucurie sau nu?
Am scos deja două puncte într-o grupă în care puţini ne dădeau şanse să scoatem vreunul. Şi acela, ne era rezervat mai degrabă contra Olandei, decât împotriva Franţei sau Italiei. Totuşi, egalul cu Italia putea fi victorie. Dacă marca Mutu din penalty, dacă Petre şi Nicoliţă nu s-ar fi speriat în careu, dacă, dacă… Dar dacă reuşita lui Toni nu era anulată, eronat?
Una peste alta, momentan avem două puncte. Care nu înseamnă mai nimic, dacă nu mai adăugăm cel puţin unul cu Olanda. E, oare, posibil?

4 thoughts on “Fericiţi? Dezamăgiţi?”

  1. e buna si infringerea cu 1-0 sau 2-0 cu Olanda 😉 iar celalalt meci e egal

  2. este excelent locul romaniei in grupa. nici nu visam la aceste rezultate, chiar daca in meciul cu franta amfacut cattenacio! Iar cu italia, umbra echipei de altadata, am facut un meci foarte bun. Ne-a avantajat si arbitrajul.
    Peste toti insa sunt extraorinarii fani ai romaniei din elvetia. De 20 de ani asteptam asa galerie. sa tinem pumnii stransi, ne calificam din grupa mortii!

  3. Speram pana in ultimul moment. Sper sa jucam la victorie. M-am saturat sa depindem de altii si nu in totalitate de noi. E timpul sa ne maturizam, sa ne luam inima in dinti, sa dam tot ce avem mai bun si sa invingem. Cred ca jumatatile de masura nu trebuie sa ne mai satisfaca. Hai Romania!

Comments are closed.