Relaxări şi căutări

Deşi mă aşteptam la mai multă agitaţie, am regăsit presa clujeană extrem de relaxată. Chiar şi Tibi se plângea, în ZIUA de CLUJ, că e plictiseală mare în oraş. Cred, însă, că la Monitorul de Cluj, de exemplu, nu e. Pentru simplul fapt că încă nu au (sau cel puţin nu se ştie oficial despre asta) redactor-şef nou, după ce Cipri Rus a primit postul similar la Compact, în Bucureşti. Zvonuri umblă, dar nimic concret. Bogdan Stanciu, Vasile Măgrădean, Victor Lungu, Adina Urcan, Paul Niculescu… Cinci nume din care doar unul e în cărţi.
La ZIUA de CLUJ, Cosmin Sălăjan va părăsi echipa şi se va dedica unui job în afara mass-media. Dar nu foarte departe de presă.
În rest, fie nu se vorbeşte mai nimic despre “mişcările de trupe” din media clujeană, parcă mai dinamice decât oricând, fie ele chiar nu există.
Un weekend frumos tuturor!

8 thoughts on “Relaxări şi căutări”

  1. De Cupa Suporterilor “Dan Anca” inca nimic, Don Racovitan? Sunteti printre titulari in echipa presei?

  2. De Cupa “Dan Anca”, nimic. Pentru că nu ştiu despre ea decât ceea ce citesc pe ucluj.ro. Plus încă un lucru, despre care prefer să nu vorbesc.

  3. vasile, eu ma refeream strict la pprbleme culturale. Nu ma priveste ce se intampla la alte ziare si oricine ar veni la colegii de la “Monitorul de Cluj” le doresc succes pentru simplul fapt ca “Monitorul de Cluj” e un ziar vechi care a implinit zece ani de aparitie in acest an.

  4. Monitorul de Cluj, Paul Niculescu se stia de vineri de pe citynews.ro
    In rest sa stii ca si in Buc s-a asezat asa o plictiseala adica nu mai e nebunia de acu doua sau trei saptamani.

  5. Daca ai ceva de spus, spune-o fara sa lasi loc de interpretari. E aberanta in opinia mea aceasta atitudine de “eu stiu ceva dar prefer sa nu spun”. Pai daca ai inceput sa abordezi un subiect si sa-ti exprimi o parere, du-o pana la capat si nu lasa totul in aer.

  6. Adi, cred că e mai bine pentru toată lumea să lăsăm totul cum e. Mai ales că, din ce am înţeles, toată problema e rezolvată. În concluzie, ea nu mai există. Perfect!
    Baftă multă la Cupă!

Comments are closed.