Alţi şefi, aceeaşi problemă

Cu patru ani în urmă, şefii administraţiei locale şi judeţene ne promiteau un stadion european în locul “templului” din Parcul Central. N-au rezolvat nimic! Comisii, licitaţii, alte licitaţii, certuri între CJ şi CL şi în cele din urmă absolut nimic!
Acum, noua administraţie îşi începe mandatul cu aceeaşi propunere: un stadion modern. Doar că o dă cu bâta în baltă încă din start, la fel ca predecesorii: la licitaţia pentru proiectare, câştigă UTCN. Cel mai neînsemnat şi anonim proiectant de stadioane din întreaga lume, probabil. Concurentul direct: OHL, care se ocupă de stadionul lui Espanyol Barcelona. Care va fi gata peste puţin timp. Doar că OHL a fost exclusă de la licitaţie. Nu mă încred prea mult în explicaţiile oficiale, pentru că în 99% din cazuri, acestea sunt doar praf în ochi. Ceea ce, însă, nu mi se pare praf în ochi, e proiectul prezentat de OHL, pe care vă invit să îl vedeţi în galeriile foto de la colegii de la Clujeanul şi CityNews.

UPDATE: De azi (luni) puteţi vedea proiectul şi pe site-ul ZIUA de CLUJ.

7 thoughts on “Alţi şefi, aceeaşi problemă”

  1. vorba cuiva, ăsta e concurs de desene pe asfalt; şi eu pot propune zgîrie-nori în mijlocul gazonului, că nu mă doare planşa şi nici nu mă interesează de unde scoate beneficiarul banii pentru execuţie.

    întrebarea e alta: CUM poate costa DOAR PROIECTAREA 14 miliarde lei vechi? 14 miliarde pentru o lucrare făcută într-o lună şi ceva.

  2. 14 miliarde de lei vechi ţi se pare mult? Dacă da, interesează-te cât costă în alte ţări astfel de proiecte. Şi în cât timp se fac. Mă refer la totul… cap-coadă!

  3. aici manipulezi un pic Vasile, ca nu noua administratie a ales UTCN ci vechia administratie. Si UTCN e condus de mebrii carui partid ?? Sau gresesc?

  4. sincer, nu te supara, ca fan al “U” nas vrea sa merg la meciuri pe stadionul ALA. e absolut oribil. parca e nava klingonienilor. trebuia impus din start un criteriu “estetic”. gretos mon cher

Comments are closed.