Aproape campioni

Echipa ZIUA de CLUJ a jucat finala Cupei Presei la Volei. Am fost atât de aproape de a ne adjudeca primul titlu, dar nu am reuşit. Ne-au învins colegii de la Cetăţeanul, prilej pentru Mihai să exulte. Felicitări.
Cât despre competiţie, a fost una dintre cele mai OK organizate cu şi pentru ziarişti. Indiferent cine a fost cu ideea, merită doar felicitări. Distracţie OK, meciuri OK, cunoştinţe de volei mai puţine, dar asta a contat parcă mult mai puţin decât restul, plus un final de vis (pentru cei care au fost la 30Plus, aştept detalii).
Dacă învingătorii s-au ales cu un Nintendo Wii (să nu vă rupeţi mâinile!), noi şi echipa de pe locul 3, colegii de la Monitorul, ne-am ales cu un set de Darts, numai bun să exersăm în redacţie luatul la ţintă al anumitor personaje. Dar nu premiile au contat, ci distracţia şi, mai ales, faptul că am avut parte de câteva ore de relaxare. Ne vedem la ediţia viitoare!

4 thoughts on “Aproape campioni”

  1. Te asteptam si la Cupa “Dan Anca” pentru a viziona unele partide de fotbal foarte interesante.

  2. Am fost exclus din lotul largit ZIUA de CLUJ ! Acuz modul in care a fost facuta selectia! Dupa 7 ani de volei intensiv la CSS Viitorul Ocna-mures si inca 12 selectionari in echipa HCC Alba-Iulia, dupa cantonamente si turnee la Constanta, Timisoara, Brasov, Baia-Mare, Oradea si Bucuresti, dupa ce am jucat in ehipa de vis cu Stelica Grozav-jucator de nationala si dupa ce am fost superi ridicatori cu Marele ‘Baghera’, nu am fost selectionaaaaat! Uriasa omisiune si lucratura a puterii proletare conduse cu mana forte de tandemul Grecu-Sutea sub atenta supraveghere a lui Racovitan-Olariu! Pasele mele la ‘scurt’ si ‘fuge’ urmate de o ‘serva’ invartita si un ‘plonjon’ salvator ar fi dat cu siguranta un plus de substanta si valoare jocului celei mai bune echipe din presa clujeana! Cetatenii gigantului Novacila si a ‘aranjorului desavarsit’ Prodanovici ar fi fost sub fileu!!! Asteptam revansa, daca ma selectioneaza cetatenii onorabili, numiti colegi si prieteni de redactie, de la ZIUA de CLUJ!

  3. Pai dacă nu te prezinţi la antrenamente, cum vei să fii selecţionat? Noi ne antrenăm zilnic şi tu, cum singur ai afirmat, cam o dată la două săptămâni. Aşa nu se face performanţă!

Comments are closed.