Szijarto. Cine urmează?

U-Mobitelco a oficializat astăzi un transfer despre care unii – puţini, ce-i drept – ştiau: aducerea lui Levente Szijarto de la CSU Ploieşti. E, fără îndoială, un transfer-bombă. Un transfer care spune multe despre ceea ce se va întâmpla, pe viitor, în baschetul românesc.
Este, dacă nu mă înşel, primul transfer important de la campioana CSU Ploieşti spre o altă echipă “tare” din campionat, în ultimii ani. Levi face un pas uriaş: pleacă din lotul campionilor, pentru a-l întări pe cel challenger-ului. “Aveam nevoie de o nouă provocare”, spune el. Mai mult, e aproape de casă, aproape de Oradea.
Încă de când a apărut prima dată înformaţia că Levi ar putea ajunge la Cluj în această vară, au existat discuţii aprinse pe marginea subiectului. Acestea cred că, acum, nu îşi mai au rostul. Levi e jucătorul lui U-Mobitelco. De azi, e clujean. Şi, cunoscându-l, atât ca baschetbalist, cât şi ca om, puţin, nu pot să spun decât “felicitări” celor care, după o muncă de lămurire de peste doi ani, l-au convins să semneze cu U-Mobitelco.
Şi cum o campanie de transferări reuşită începe cu un nume mare, continuă cu o serie de jucători OK, iar apoi se încheie cu o nouă “bombă”, aştept să văd următorii pe lista lui TAB. Pe cine pariaţi?

9 thoughts on “Szijarto. Cine urmează?”

 1. Nu e OK sa arogi toate drepturile asupra unor informatii, sincer. De vreo saptamana s-a scris.

 2. Da, Adina, aşa e…s-a scris. Dar unde? Cât despre informaţie, sunt convins că o mai aveau şi alte publicaţii, dar nu au oferit-o cititorilor decât după ZIUA de CLUJ. E o realitate, care nu mai are cum să fie schimbată.

 3. Chiar deloc
  Prima repriză a meciului cu Debrecen, cea în care au jucat titularii de la “U”, s-ar încheiat 1-0 pentru gazde, care au marcat la ultima fază.
  După pauză, la “U” au evoluat juniori. Or, e clar că diferenţa dintre ei şi nişte fotbalişti care vor evolua în Cupa UEFA este destul de mare. De unde şi scorul final.

 4. “…aştept să văd următorii pe lista lui TAB. Pe cine pariaţi?”

  – Bojan Obradovici

 5. Pai e pariu,nu? Daca pe numele lui vreau eu sa pariez… 🙂

  Altfel, posibil americani din miile de produse aruncate pe piata de colegii.

 6. Transfer excelent.
  Pacat ca joaca de-a demisia a conducerii l-a facut pe Krstanovic, un jucator care totdeauna s-a miscat repede la transferuri, sa plece.

Comments are closed.