Dan Anca

Un nume care a însemnat imens pentru “U” Cluj. Un nume care nu trebuie, sub nici o formă, uitat. Site-ul ucluj.ro a organizat în acest sens “Cupa Dan Anca”, o competiţie care a avut mare succes. Acum, la propunerea fostei soţii a “Profesorului”, se pune în discuţie ca noul stadion al Clujului să poarte numele lui Dan Anca. Eu, unul, susţin din toată inima această propunere. Dan Anca a oferit foarte multe lui “U”. Şi-a dedicat întreaga viaţă echipei. Merită să primească în schimb cel puţin acest mic “cadou”.

6 thoughts on “Dan Anca”

 1. stadionul trebuie sa se numeasca “Zoltan Ivansuc”..este cel mai mare fotbalist pe care “U” l-a avut vreodata

 2. :))
  voi vindeţi pielea ursului din pădure. Nu s-a pus batăr o cărămidă la temelie şi voi deja vă gîndiţi cum să-i puneţi numele.

 3. Da, sunt. Doar că acelea trebuie rezolvate de cei car conduc clubul şi de cei care conduc oraşul şi judeţul, pe când în privinţa numelui, şi fanii au un cuvânt de spus.

 4. bai bizu, tu faci parte din “generatia asteptata”. nici nu l-ai vazut in viata ta pe Ivansuc, stii de el din povesti, si vii cu aprecieri din astea. Nici nu l-ai vazut jucand. Mai bine taci mah.

 5. farcas, chiar nu vreau sa intru in polemici cu tine. Da, e adevarat ca stiu despre Ivansuc din povesti..Dar tine minte ca “U” este o legenda adevarata!!!..Am vazut doar putinele imagini cu Ivansuc din acea perioada cind a cistigat Cupa Romaniei..iar faptul ca a refuzat Real Madrid la acea perioada cred ca spune totul..
  asa ca mai scuteste-ma cu comentariile tale..
  Jos palaria pentru nea’ Dan Anca si ce-a facut dinsul pentru “U”..insa nu il vom putea niciodata cu Zoltan Ivansuc..
  daca vei vorbi cu adevaratii istorici ai Universitatii Cluj vei vedea ca Zoli este inegalabil..O zi buna

Comments are closed.