Războiul fără învingători

RCS+Voiculescu versus Vântu. Un război declanşat în momentul în care primii au cştigat la licitaţie drepturile TV pentru Liga I în dauna Telesportului, proaspăt achiziţionat de SOV. Ultima “bătălie” în acest război e scoaterea din grila RCS a programelor Money Channel şi Telesport. Concret, abonaţii RCS pe cablu şi cei care au Digi TV pot să uite de cotaţiile bursiere, dar şi de cel mai adevărat canal de sport – până acum accesibil tuturor – din România. Efectul invers, pe care ni-l anunţă Tolo, e că abonaţii tuturor celorlalte reţele, în afară de RCS, nu vor avea acces la GSPtv 1,2,3,4 şi câte se vor mai face. Adică programele care vor transmite Liga I la fotbal.
Tot Tolo face o analiză a greşelilor celor implicaţi în acest război, patronul de la RCS, Teszari, Dan Voiculescu şi SOV.
Până la urmă, oricât s-ar război ei, de câştigat, nu prea câştigă nimeni. Pe cei trei îi scot din ecuaţie. Oamenii de rând, care vor să urmărescă meciurile de fotbal, dar sunt fideli altor reţele decât RCS, pot să uite de partidele din Liga I. Ceilalţi, care preferă RCS, pot să uite de baschet, handbal, de orice alte sporturi în afară de fotbal.
Voi ce alegeţi? RCS sau restul? Fotbalul din Liga lui Mitică sau sportul?

2 thoughts on “Războiul fără învingători”

  1. Nu imi pasa deloc ce se intampla in Liga I atat timp cat “U” nu e acolo. Ma voi uita probabil la 2-3 meciuri din campionat si anume la derby-urile capitalei si la unele meciuri ale Timisoarei. Pot iesi lejer la o bere si sta intr-un bar cu profil sportiv si sa le vad acolo. Daca voi dori sa vad meciuri din Cupe Europene ma voi duce la Timisoara, cel mai apropiat loc, sau ma voi uita la canalele care cu siguranta vor transmite acele meciuri. Ma lasa rece aceasta lupta intre maharii patronilor de televiziuni care, in loc sa putrezeasca in puscarie (ma refer la Felix si la SOV)se lupta ca prostii. Am invatat sa devin imun la imbecili si in special la imbecilitati. Deja a trecut prea mult timp de cand sportul a pierdut clar in fata nevestelor de fotbaliti, in fata fotbalului de proasta calitate, in fata comentatorilor fara pic de ratiune si talent, in fata masinilor detinute de Mutu sau cate si mai cate.

Comments are closed.