De la ZIUA de CLUJ, la “U” Cluj

De astăzi, ZIUA de Cluj a rămas fără unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei. Alin Şutea a decis să renunţe la funcţia de coordonator al departamentului Sport, pentru a începe o nouă carieră.
De la 1 august, el va fi director de imagine la clubul de fotbal Universitatea Cluj. Un post care, în situaţia actuală a clubului, mi se pare unul dintre cele mai importante.
Cunoscându-l pe Alin de mulţi ani, cunoscându-i ambiţiile, modul de lucru şi nu în ultimul rând dedicaţia pe care o are faţă de culorile alb-negre, sunt convins că va reuşi să realizeze ceea ce e nevoie pentru ca “U” să redevină, din punct de vedere al imaginii, un reper al Clujului.
Mult succes, Alin!

PS: Sondajul legat de perioada necesară Universităţii Cluj pentru a promova în Liga I s-a încheiat. 36% dintre cei care au răspuns consideră că va dura 3-4 ani, 33% spun 2 ani, 14% mizează pe 5 ani, 10% consideră că e nevoie de 1 an, în timp ce 8% cred că “U” nu va promova niciodată. Revin luni cu un nou sondaj.

9 thoughts on “De la ZIUA de CLUJ, la “U” Cluj”

  1. Succes ii transmit si eu lui Alin Shutea, aprozarul cu tigari din zilele ploioase cu fotbal!

    Dar, am o singura intrebare: in calitate de director de imagine, va mai putea el oare fuma cate 60 de tigari/meci si va mai putea el oare sa imprumute tigari nevoiasilor spectatori???

  2. II urez si eu mult succes lui Don Sutea in noul job ! Haide “U” !

Comments are closed.