Rezumat de concediu

Gata vacanţa! Înapoi la muncă! După două săptămâni în care Internet-ul a fost o amintire îndepărtată, revin atât la ZIUA de Cluj, cât şi pe blog. Aşadar, au trecut două săptămâni, perioadă în care s-au întâmplat destul de multe. Să le luăm pe rând.
– Moldova a fost lovită iarăşi de inundaţii. Mă aşteptam. La fel, mă aşteptam să fim invadaţi de poveşti lacrimogene despre sinistraţi. Şi, evident, de vizite ale peşedintelui şi premierului. La ce nu mă aşteptam, însă, era să le plângă de milă o ţară întreagă celor care şi-au construit casele, fără să gândească deloc, lângă ape. Şi nu mă aşteptam sub nici o formă ca un ministru – despre care preşedintele Traian a insinuat că ar fi imbecil – să propună singura soluţie normală pe care am auzit-o de 20 de ani încoace: construirea locuinţelor noi ale sinistraţilor pe alte amplasamente, mai departe de ape.
– A început campionatul de fotbal. Cu scandalurile de rigoare de pe teren, plus cele legate de transmisia TV. Scandaluri care mă cam lasă rece.La fel ca marşul câtorva nemulţumiţi prin Cluj. Oameni buni, fotbalul e afacere. Banii dictează. Cine plăteşte, are. Mai exact, RDS/RCS. Ceilalţi, dacă vor să vadă meciurile, plătesc şi ei. Aşa a fost peste tot în lume. Doar la noi s-au trezit câţiva că nu e bine.
– La “U” Cluj e din nou scandal. Nimic nou, nimic surprinzător.
– Litoralul românesc,unde mi-am petrecut prima săptămână de vacanţă, m-a surprins. Atât plăcut, prin faptul că plajele au început să devină mai curate, cât şi neplăcut, prin atmosfera de târg de vechituri. Iar despre preţuri nu mai zic nimic, vă reamintesc doar rezultatele unui studiu: o zio la mare în România e de trei ori mai scumpă decât în Turcia, Bulgaria, Grecia sau Tunisia.
– Schimbări la ZIUA de Cluj. Oana Popiţiu a plecat la Adevărul, Monica Neamţ va pleca la CityNews. Baftă multă! Şi cum nu se putea să nu vină cineva, Laura Laurenţiu a acceptat, în sfârşit, să ne devină colegă. Welcome!
– Schimbări şi în plan personal: am trecut pragul celor 27 de ani (sunt încă foarte tânăr, îmi spunea cineva, şi înclin să cred că are dreptate) şi am devenit proprietar cu acte în regulă al apartamentului în care m-a mutat cu soţia de aproximativ două luni.
Bine v-am regăsit.

PS: Poze din concediu nu am, întrucât încărcătorul aparatului meu foto şi-a dat duhul!

5 thoughts on “Rezumat de concediu”

 1. Salutare si revenire buna! Eu te salut de pe un litoral unde ziua de distractie e de trei ori mai ieftina si plajele sunt de trei ori mai curate. apropo ai vazut ultima recenzie a lui Hossu?

 2. @Attila
  Cred că am văzut-o. Şi am înţeles şi aluzia.
  @Adi
  Da, frumos oraş Aradul. Parcă mi-e dor de el.
  @Attila,Adi
  Distracţie plăcută amândurora.

 3. o data cu noua varsta se pare ca ai multe motive sa te bucuri .. asa ca pot sa-ti urez doar sanatate ca restul vad ca merge bine 🙂

 4. Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] “Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

Comments are closed.