Afară de la “U”!


FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Secvenţa ruptă, parcă, dintr-un film post de tot, pe care am văzut-o aseară, la Arad, m-a şocat. Milan Jovanovic, un fotbalist care a dezamăgit crunt – ca să nu zic mai multe – şi-a bătut joc de Universitatea Cluj. De tot ce înseamnă acest club. S-a enervat şi şi-a rupt tricoul de joc. Apoi, trimis de arbitru afară din teren, s-a aşezat agale pe bancă, fără să-i pese că echipa joacă în zece. Nu a lăsat nici un moment impresia că are nevoie de alt tricou, iar antrenorul Marius Popescu l-a schimbat cu Borza.
După meci, Milan Jovanovic stătea relaxat, alături de ceva prieteni. Râdea de mama focului, de parcă “U” ar fi învins la scor, iar el ar fi fost omul meciului. Într-adevăr, a fost. Dar în sensul negativ. Şi poate nu doar al meciului, ci al întregii istorii a lui “U”. E primul jucător despre care ştiu eu, care să se manifestat astfel în istoria de 90 de ani a clubului. Primul care şi-a permis să facă aşa ceva.
Conducerea clubului trebuie să acţioneze. Rapid. Să îl sancţioneze, aşa cum îi permite egulamentul de ordine interioară. Dar orice pedeapsă ar fi prea blândă. Milan Jovanovic nu mai are ce căuta la “U”.

5 thoughts on “Afară de la “U”!”

 1. Un idiot! Nu uita cat si-a dorit sa plece de la U dupa ce sezonul trecut ne-a “ingropat” de cateva ori. De Munteanu ce se-aude?

 2. Am vazut meciul la Clubul ratatilor de presa de la Melody-asa cum a denumit Liviu Man in defuncta BZA acest restaurant de traditie si pe ziaristii onesti care il frecventau-

  Personal sunt oripilat de gestul lui Jovanovic. Eu l-as exclude pt noncombat. Acum cand e greu, cand U nu are antrenor, cand Papi- mare caracter-face ce poate in ingrata pozitie de interimar, cand U chiar juca bine contra UTA, iasa asta afara si face scheme.

  Sa il dea dracu Onaca afara pe nesimtitu asta
  Daca era valoare pleca in vara, avea oferte/ Nu e. Sa ne lase ca avem copii tineri care sa joace in locul lui si sa moara pe teren.

  Se aude acolo la Oncos?

  Sa ii dea cei 60.000 de dolari la Dorinel in plus la contract si sa vina la U sa salveze echipa.

Comments are closed.