Garanţie sau risc?

E clar: Dorinel Munteanu va antrena “U” Cluj. Cât timp, însă? Şi ce reprezintă, de fapt, aducerea “Neamţului” la “U”? O garanţie a succesului echipei sau un risc ca lovitura de imagine să se întoarcă împotriva clubului? Eu aş paria pe garanţie. Peste tot unde a fost, Dorinel a realizat lucruri bune. La CFR, la Vaslui, chiar şi la FC Argeş. Odată cu sosirea lui Dorinel la “U”, e clar că amatorismul va dispărea încet-încet. Obişnuit cu profesionismul adevărat, “Munti” nu va accepta antrenamente pe nisip sau în mocirlă, nu va accepta neplata salariilor, nu va accepta cu siguranţă rabat de la muncă. Iar când ceva nu va fi pe placul său, va spune. Măcar pentru atât, aducerea lui Dorinel la “U” e un plus. Unul mare de tot.
Cât despre riscuri, acestea există mereu. Dar oare îşi mai permitea “U” Cluj să nu rişte? Terenul pierdut e imens, din toate punctele de vedere. Iar fără riscuri, e imposibil de recuperat.

PS: Rezultatele sondajului referitor la Dorinel Munteanu – 64% (28 de votanţi) cred că el e antrenorul potrivit la “U”, în vreme ce 36% (16 votanţi) cred că nu e.

2 thoughts on “Garanţie sau risc?”

  1. Mi se pare un risc inutil. Nu are conditii de munca. Mai mult ca jucator poate fi util echipei. As paria ca nu termina sezonul la U.

Comments are closed.