Pas cu pas

Chelsea, AS Roma, Girondins Bordeaux. Înainte de ele, însă, e Poli Iaşi.
CFR are parte de o grupă aproape infernală în Champions League. Chelsea e finalista de anul trecut şi principala favorită la trofeu în acest sezon, Roma e o echipă tare nu doar în Italia, iar Bordeaux e pe cale de a deveni o formaţie care spune multe în Franţa. De unde va putea oare echipa din Gruia să “ciupească” puncte?
Până la Champions League, însă, campionii României trebuie să îşi ducă bătăliile interne. Prima, cu Poli Iaşi, azi. O bătălie care ar putea fi ultima pentru Ioan Andone, în caz că CFR va înregistra un nou eşec. Unii spun că oricum Andone va fi schimbat, şi dacă va învinge. Ce va fi, vom vedea de mâine începând.

Personal, mi-aş fi dorit ca în grupa CFR-ului să fie Bayern München. N-a fost să fie. Va fi, însă, Chelsea. Va fi şi AS Roma. Adversare cum nu se putea mai bune pentru a testa nu doar potenţialul adevărat al CFR-ului, cât mai ales pe cel al Clujului. Va reuşi oraşul să reziste asaltului miilor de fani englezi sau italieni, care vor veni să îşi susţină echipa favorită? Am mari dubii.

2 thoughts on “Pas cu pas”

  1. hahaha, ce frumos va fi in deal, la ***-La piu bella grande magica Roma, doar Forza Roma, Forza Roma, din glasul a 5000 italieni + 3000 de romani veniti doar de prin zona. Eu unul abia astept sa ma urc pe gard la golul 8 marcat de Totti in poarta lui stancioiu

Comments are closed.