City vs. FTR. Câştigă cineva?

Totul a început… de fapt, de unde a început? Asta doar Liviu Alexa şi clienţii săi, de o parte, respectiv Florin Danciu, de cealaltă, ştiu. Cert e că, de azi, s-a declanşat războiul, pe faţă, între CityNews şi Foaia Transilvană, publicaţiile conduse de cei doi.
După ce Liviu Alexa l-a luat la întrebări pe Florin Danciu, replica a venit în numărul de azi al FTR, într-un articol legat de traficul de pe CityNews, care ar fi unul mincinos, în opinia celor de la FTR.
Habar nu am cine şi ce are de câştigat din acest război, nu cunosc dacă Liviu Alexa sau dacă Foaia Transilvană au dreptate, dar un lucru ştiu sigur: cine va pierde. Presa clujeană şi credibilitatea ei. De parcă nu ar fi fost de ajuns povestea cu dosarul “Gazeta”, pentru a şubrezi credibilitatea mass-media din Cluj… aproape zilnic, lupta din interiorul breslei mai ajută, cu câte un şut în fund.

UPDATE 1: Aşa cum mă aşteptam, Liviu Alexa răspunde articolului din FTR. La fel, mă aştept ca în curând să citesc ceva de Liviu Alexa în FTR. Ca la ping-pong, nu alta… Oricum, ultima frază din răspunsul lui Liviu e interesantă. Chiar până acolo să se ajungă? Linişte…. Începe setul următor!

UPDATE 2: FTR scrie de CityNews şi nu de Liviu Alexa, cum mă aşteptam. Cu opinii de la alţii. Mai precis, Ion Novăcescu (şeful CC), Mihai Goţiu (redactor-şef la Clujeanul), Flaviu Chezan (director Reset Media) şi Mihai Moga (director de promovare ZIUA de CLUJ).

9 thoughts on “City vs. FTR. Câştigă cineva?”

  1. Am citit ce a scris si verticalul domn Alexa. O rabufnire fara nici un argument pertinent. Ca probabil el are un meci cu domnul de la FTR e altceva. In schimb nici articolul din FTR nu e relevant deoarece ei se bazeaza pe trafic.ro despre care toata lumea stie ca e aproximativ o mare vrajeala. Doar vorbe grele fara continut, dar daca incerci sa spui ceva ai sa vezi cum verticalul domn Alexa iti va da un bobarnac, intre timp poate e mai bine sa il vrem inapoi pe Arpi. Cat despre FTR singura chestie interesanta e recenzia lui Hossu.

  2. circul în presă e foarte sănătos: rufele se spală în public, aşa că cititorii pot să vadă hramul fiecăruia.

  3. Ehhh… de s-ar spala toate rufele presei in public…

    PS @Alexa: Nu mai fi asa selectiv cu comentariile carora le dai aprove la tine… ca de aia sunt comentariile… sa continue discutia inceputa tot de tine.. sau le dai aprove doar celor care scriu pe placul tau ?

    … nu am adus injurii… am spus doar ca sunteti penibili amandoi cu razboiul vostru.. ar trebui sa va uitati in propria ograda ca sufera calitativ ambele produse jurnalistice… iar referitor la angajati… il intrebam pe alexa daca le mai da multe penalizari de 10%

    Numai bine !

  4. Pingback: Andrei

Comments are closed.