Scurte

– Echipa Cetăţeanului Clujean s-a “îmbogăţit” cu fostul redactor-şef de la Săptămâna Clujeană, Radu Belcean. Sunt curios se va alege acum din Săptămâna Clujeană, care în pragul relansării anunţate de o vreme rămâne fără redactor-şef.
– Surprinzător, războiul FTR vs. CityNews a luat o mică pauză. Nu va dura mult, sunt convins.
– 84 de persoane au votat în sondajul în care întrebam dacă “U” va reuşi să revină în Liga I cu Dorinel Munteanu la cârmă. 59 spun că da, restul de 25, că nu. Să vedem!
– Toni Doboş se simte mai bine. Multă sănătate!
– Am lăsat la final partea cea mai “aprinsă”: situaţia de la Timişoara. E de-a dreptul impresionant să vezi mii de oameni care ies în stradă pentru a-şi apăra echipa.E încă o dovadă că fotbalul e al celor mulţi, nu al câtorva şmecheraşi care învârt câteva rotiţe după bunul lor plac. Sper ca Marian Iancu să se răzgândească şi să nu retragă echipa din campionat. Pentru cei mulţi care au ieşit aseară în stradă. Iar dacă totuşi nu vrea să mai aibă de a face cu fotbalul, să o doneze Timişoarei. Sunt convins căo va duce bine, chiar şi cu 1.000, 10.000 sau 100.000 de patroni.

2 thoughts on “Scurte”

  1. Saptamana Clujeana s-a inchis si nu va mai fi relansata. Asta e cert. La fel si Transilvania Weekly. Pacat, ca nu era un produs rau si avea numere bune.

    Inca o informatie din culisele presei: Bianca Padurean a revenit din maternitate la Realitatea TV Cluj si este producatorul talk-show-ului realizat de dl. Raul Chis.

  2. Evident ca nu isi va retrage echipa. Incearca sa foloseasca presiunea opiniei publice, mai ales a timisorenilor pentru a-si recaptata punctele, culorile si palmaresul! Din punctul meu de vedere, locul lor e la Timisoara! Nu in Italia, nu in Bucuresti, nu la Lausane

Comments are closed.