7 ani

11 septembrie 2001 – 11 septembrie 2008. Şapte ani au trecut, parcă pe nesimţite, de la ziua care a schimbat lumea. Sunt curios cât va mai trece până când vom afla, de fapt, ce s-a întâmplat. Şi, mai ales, de ce? De ce a trebuit ca mii de oameni nevinovaţi să moară?

10 thoughts on “7 ani”

 1. Nu stiu de ce au murit aia din turnuri da stiu ca in avioane n-a murit nimeni, pentru ca nu erau oameni in ele. Cel mai probabil totul a fost un pretext foarte bine pus la punct pentru ca SUA sa poata lupta contra terorismului (a se citi – sa puna mana pe petrol, cat mai mult petrol)

 2. ma vadim, mare idiot esti! mars la carte ! teoria conspiratiei in floare. vezi ca s/a editat in limba romana raportul oficial alFBI despre atacurile din 9 a 11. mars la carte

 3. SOSO in afara de niste jigniri de trei parale, niste argumente solide ai care sa sustina ce spui? Sfatul cu “mars la carte” ti-l dau si eu tie. Iti recomand “Zero”, o gasesti impreuna cu un ziar anume.
  Daca nu ciocu` mic si joc de glezne. Fiecare are dreptul la o opinie fara sa vina “destepti” ca tine sa-i jigneasca.

 4. SOSO, ratza indoctrinata ce esti 🙂 sclavu americanilor ce esti! ai ajuns sa crezi raportul oficial al FBI ??!?! hai ca nu mai raspund oamenilor cu un singur neuron

 5. Nu prea conteaza de ce au murit aia! Probabil ca meritau! Daca nu mortii in sine (despre ei numa’ de bine 🙂 ), in mod sigur america avea nevoie de asta! Sa vada si ei cum e cu victimele colaterale. Oricum cele cateva mii de vieti pierdute la WTC sunt incomparabil mai putine comparativ cu numarul victimelor facute in ultimii ani de americani in numele pacii si prosperitatii mondiale! Singurul meu regret dupa acel 11 septembrie e faptul ca teroristii sau cine-o fi fost n-au furat si un elicopter sa dea jos si statuia libertatii!

 6. Da Andrei, tin si eu minte in 11 septembrie la vremea aia cum stateam in fata televizorului cu punga de popcorn in mana si speram sa pice un avion in Casa Alba si altu in Pentagon. Dar totusi, au orchestrat baietii prea bine treaba, au cazut doar turnurile alea, ca alea erau buba, de ce sa cada si casuta din povesti a presedintelui american?

 7. “Nu prea conteaza de ce au murit aia! Probabil ca meritau! Daca nu mortii in sine (despre ei numa’ de bine ), in mod sigur america avea nevoie de asta! Sa vada si ei cum e cu victimele colaterale.”
  CUM PUTETI SCRIE ASA ENORMITATI??? erau toti oameni nevinovati in WTC!
  O sa va bata D-zeu!

Comments are closed.