De râsul curcilor

Am învins Insulele Feroe! Fabulos! Suntem din nou în grafic, calificarea la Mondiale e mai aproape acum de trupa de măscărici a lui Piţurcă!
Chiar şi după 0-3 cu Lituania, nu am crezut că o să ne chinuim în halul în care ne-am chinuit cu Feroe. Dar am făcut-o şi doar două momente de inspiraţie ne-au adus trei puncte. Mai întâi, golul lui Cociş (bravo, Bolo!), iar apoi parada lui Lobonţ. Fără ele, am fi rămas doar cu jocul haotic, cu ratările ca în curtea şcolii, cu eliminarea stupidă a lui Ghionea, dar şi cu ideea că arbitrul ne-a furat. Cu Feroe!
Am ajuns de râsul curcilor, iar cei care răspund de destinele echipei naţionale se fac, din nou, că plouă! Avem 3 puncte, suntem în grafic, meciul a fost bun, păcat că nu am marcat mai mult, echipa nu joacă bine din cauza scandalurilor, bla, bla, bla… Deja m-am săturat de atâtea lamentări. Oare când o să avem parte şi de altceva? De exemplu, de fotbal?

2 thoughts on “De râsul curcilor”

  1. Dupa meciul de aseara ar fi fost normal sa vedem demisia lui piturca. am ajuns sa fim presati in careu de Feroe? si la 0-1 sa bagi fundas in loc de mijlocas ca sa tii de rezultat? In afara de Lobont si Costea, nici unul din restul clownilor din teren, inclusiv cocis, n-au ce cauta la nationala. SA vina un antrenor capabil sa faca o selectie serioasa, nu bazata pe zaruri si zodii. Cum zicea Ivanovici, daca il pui pe Piturca langa Domenech si le dai cel mai bun lot din lume, Deam Team-ul ideal, ei nu castiga nicio partida

  2. O sa avem fotbal cand scapam de Piturca. Si nu numai de el! Cred ca voi, cei din presa, ar trebui sa puneti o mai mare presiune pe FRF pentru demiterea lui. Stiu ca puterea presei locale este limitata, dar cei de la Bucuresti nu au nici o scuza! Tot ce am citit azi in presa sportiva sunt doar niste lamentari. Nimeni nu a venit cu o initiativa concreta pentru demiterea impostorului. Si, crede-ma Vasile, din proprie initiativa nu va pleca niciodata! In locul celor de la ProSport si GSP as merge pana la a propune boicotarea meciurilor echipei nationale, atat de catre presa cat si de catre suporteri. Daca tot e nationala lor, sa joaca singuri, fara spectatori si nebagati in seama de nimeni. Asa cum si pe ei ii doare-n dos de majoritatea covarsitaore a romanilor!

Comments are closed.