Când?

Am scris recent, din nou, despre stadion. Şi sunt convins că voi mai scrie de multe ori până când în Parcul Central va exista o nouă arenă. Poate şi o sală polivalentă, poate şi altceva. Ceea ce aştept, însă, e să scriu despre cum e noul stadion. Despre ce oferă el celor care îl vor vizita, despre ce echipe vor juca pe el, despre ce atmosferă va fi acolo. Dar oare când se va întâmpla asta? 31 decembrie 2010 – data promisă de primarul Emil Boc – mi se pare un termen atât de fantezist. Cum vor reuşi cei care se ocupă de proiect să demoleze arena, să cureţe totul acolo, să înceapă construcţia şi să inaugureze stadionul nou în 2 ani şi trei luni, nu îmi explic.

5 thoughts on “Când?”

  1. apropo, f tare editoul. felicitari. chair am vrut sa te sun sambata dimineata, eram pe drum, dar ti am pierdut mobilul. ai scris excelent

  2. Don Racovitan, Don Adi,
    teoretic nu ar fi nici o problema sa termine stadionul chiar mai repede decat termenul mentionat. Daca ar exista o vointa adevarata din partea lui Boc, Tise. Din pacate aceasta vointa nu exista.
    De exemplu nu ar fi o chestie imposibila ca pana in august2009 sa realizeze nocturna (pe stalpi), o tribuna si o peluza (tribuna II si o peluza noua catre hotel sport), si astfel “U” sa poata evolua chiar in liga1 in Cj. Desigur ca acest lucru nu e posibil cu actualul proiect (schimbarea axei stadionului, litigii pe terenuri, nocturna in acoperis, turnuri sau sali de sport care nu au de a face direct cu stadionul.) Dupa parerea mea acest proiect a fost ales expres pt a intarzia cat mai mult stadionul.
    Vreau numai sa va incurajez sa scrieti cat mai des despre stadion!

Comments are closed.