Gânduri de ducă

Nu puţini sunt colegii din presă care se gândesc să părăseacă breasla. Ultimul nume pe această listă – cel care, de fapt, m-a determinat să scriu acest post – este al lui Tibi Fărcaş. Îl înţeleg perfect, îi înţeleg nemulţumirile şi dorinţele. Mă întreb doar cum va trăi el fără presă şi, mai ales, cum va fi presa fără Tibi. Dar APPC?
Au mai avut şi alţii tentative de genul acesta şi au revenit în presă. Primele nume care îmi vin în gând sunt ale lui Bogdan Stanciu şi Laura Laurenţiu.

8 thoughts on “Gânduri de ducă”

 1. farcas nu pleaca se reinventeaza. L-am vazut de o gramada de ori plecand din presa. Iarasi e una din ciclul farcas pleaca…

 2. f multi colegi valorosi au parasit media pentru ca si-au pierdut orice incredere in ea.
  deci nu e de mirare ca sunt unii care se gandesc sa schimbe.
  Adevarul e ca NU se citeste presa in Cluj,din n-spe motive. Este o rusine nivelul tirajelor dar mai ales a vanzarilor presei clujene.

  Deci sunt motive intemeiate ca un jurnalist, bun, rau, sa se lase.
  Si daca tot a postat Vasile despre mine pot sa spun ca este o intentie foarte veche dar nematerializata. Presa clujeana merge inainte cu sau fara Farcas, stati linistiti.
  Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit.
  Si, ca sa si glumim, mamutii trebuie sa se retraga.

  Sa vina generatia asteptata si sa faca atata cat am facut noi, cei care avem acum varsta intre 33-40 de ani, si atunci e ok. Practic eu fac parte din generatia cea mai batrana din media clujeana, ma refer la ei care scriu, lucreaza efectiv stiri, etc. Nu la management.

  Dar…slabe sperante.

  PS.
  ii invidiez colegial si sincer pe Bogdan Stanciu sau Laura Luarentiu pt abnegatia cu care tin la presa.

 3. farcas, asteptam acest gest de onoare inca de cind roma a pierdut rusinos acasa in fata cfr/ului. oricum, data fiind dimensiunea tragediei, o simpla retragere din presa e prea palida. ar trebui sa te retragi vreo 10 ani in munti si sa maninci numai iarba cu goange!!!
  rusine, fan as roma!!!!

 4. Tibi, lasa prostiile si ….la treaba! Sunt oameni care nu pot trai fara presa si tu esti unul dintre ei! Chiar ar fi pacat sa plecim spre alte domenii, mai ales ca aici poti sa te exprimi asa cum doresti! Ne stim decand eu eram student la Stiinte Politice, adica de vreo 12 ani si tu erai ziarist de sport, fa abstractie de calitatea mea de actionar la ziarul unde lucrezi si crede-ma ca prieten, …ar fi pacat sa pleci! Presa din Cluj nu e chiar intr-o situatie atat de proasta incat sa te faca sa te retragi Iar daca tu crezi ca este va trebui sa te lupti alaturi de mine si altii pentru a demonstra contrariu! Prea multi ani ti-ai petrecut in presa sa o lasi balta!

 5. voi medita la ce ai spus. Dar eu consider ca situatia presei din Cluj e dramatica.
  Restul discutiilor le vom purta intre noi.

 6. sustin ideea lui rares bogdan si spun ca tibi f. are nevoie urgenta de un concediu de odihna sa isi mai limpezeasca un pic mintile si asa prea slobode.
  cu prietenie

Comments are closed.