Să închidem ochii?

Am rămas surprins să aflu că ieri, în cadrul conferinţei de presă a conducerii echipei de baschet feminin “U” Trustul CRE, unul dintre subiectele dezbătute m-a vizat direct pe mine. Reputatul profesor Horia Pop a ţinut să liniştească pe toată lumea şi să explice că la echipă e linişte şi că totul merge bine şi frumos. Şi că nu înţelege cum de eu am insinuat că ar fi altfel. Evident, se referea la articolul pe care l-am scris despre Trofeul “Nicolae Martin”. În care era vorba despre o ieşire total necontrolată a antrenorului Predrag Vasic.
Sunt convins că le-ar fi convenit de minune celor de la “U” Trustul CRE să nu se afle nimic despre acel incident. Dar când se petrece în văzul a sute de oameni, e greu. De fapt, pentru unii nu…

3 thoughts on “Să închidem ochii?”

  1. un ziarist trebuie sa strige adeveraul in piata publica. Daca tu ai considerat ca e corect si adevarat ce ai scris si mai ales ca Acel lucru s-a intamplat atrunci datoria elementara de ziarist este SA SCRII.
    sa inteleaga asta si PH-ul si toti cei care citesc media.

  2. Aş putea să te întreb şi pe tine acelaşi lucru vizavi de acţiunile sindicale de pe blog…
    Dacă nu îţi convine ce vezi, e simplu: nu citeşti.
    Cât despre faptul că ar fi “iar «U»”, citeşte mai cu atenţie şi ai să realizezi că ar fi putut fi orice altceva… întâmplarea a făcut să fie “U”. De data asta.

Comments are closed.